Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R1Chard

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze négy győzelem választja el a Juventus attól, hogy zsinórban nyolcadszor is bajnoki címet ünnepelhessen, s  a zebracsíkos csapat ma este a Cagliari otthonából próbálja majd elhozni a három pontot. A torinóiak számos hiányzóval készülődhetnek a soron következő…..
R1Chard 2019.04.02 20:36:56
@Apuleius: Igazatok van. Ne haragudjatok.
R1Chard 2019.04.02 20:39:31
@niccolo: köszönöm.
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
Massimiliano Allegri a Juventus 4-1-es győzelmét követően boldogan nyilatkozott, ám azzal is tisztában van, hogy az Atlético Madrid ellen teljesen más meccs vár az Öreg Hölgyre. Moise Kean két gólt jegyzett, illetve a meccsen Blaise Matuidi és Emre Can is betalált. „A srácok nagyon jól…..
Massimiliano Allegri a Juventus 2-1-es győzelmét követően megpróbálta megvédeni a sípmestert, akinek nem volt könnyű mérkőzése, hiszen két embert is kiállított, és lényegében egyik fél sem lehetett elégedett a bíráskodással a megkérdőjelezhető ítéletek miatt. Ilyen…..
R1Chard 2019.03.04 10:20:52
@venember83: Az hogy nem kapunk gólt oké, nem is szabad, de mégis akkor hogy fogjuk ledolgozni a 2 0as hátrányt? Majd várunk hátha szerencsénk lesz és valakiről bepattan 2 az utolsó 20 percbe? Lehet velem van a baj, de én szerintem támadni kéne elejétől kezdve (persze nem ész nélkül, hogy ne kapjunk gólt) illetve támadó felfogású játékosainkat játszatni.
Szczesny
Bonucci Barzagli Chiellini
Can Matuidi
Cancelo Dybala Pjanic Costa
Ronaldo

Ezzel a kerettel látnék esélyt a tovabbjutasra. Illetve ha Pjanic végre a tamadasokat segíthetné és nem neki kéne mindig a védelembe belépni a labdákért majd továbbadni egy világéletében védekező szerepet betöltő középpályásnak(Matuidi/Khedira/...), hogy valahogy játssza meg a támadókat..

De igazából lényegtelen mit írok, mert semmi nem fog változni újra láthatjuk majd a 4 védős rendszert de sciglioval és spinazzolaval a széleken, amiben Bonuccinak sem megy egyáltalán a játék. És nem mellesleg a támadásban sem igazán tudnak besegíteni. Főleg a DS, aki a félpályát se méri átlépni..
R1Chard 2019.03.04 10:36:23
A címvédő Juventus úgy látogat a tabella második helyén álló Napoli otthonába, hogy 13 pont előnyének köszönhetően, a győzelmi kényszer a házigazda vállain feszül majd. A zebramezesek elbúcsúztak az Olasz Kupától, egy esetleges győzelemmel pedig most még nagyobbra növelhetnék a távolságot, s így…..
Az utóbbi időben egyre több forrás számol be arról, hogy a Juventus érdeklődést mutat James Rodriguez iránt. A kolumbiai támadó apja a minap a német Bildnek nyilatkozott fia jövőjével kapcsolatban. Az interjúban Wilson Rodriguez elmondta: "[James] sok ajánlatot kapott. A Juventus? Cristiano Ronaldo…..