Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salfordlad

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unknown Mortal Orchestra & Mozes and the Firstborn @ A38, 2013.11.18. Azt hiszem, az élményeinkre a legtöbben szívesen költünk. Nincs ebben semmi különös, elvégre a saját hedonizmusunk és a fogyasztói társadalom ethosza diktálja ezt belénk. De vajon mit kap manapság az ember…..
A Luxury Double Chocolate Stout után komoly várakozásokkal megyek neki a London Ale-nek. Behízelgően csinos, már-már turisztik logója van, a sörcímkék képi világába nehezen beilleszthető dús kékes színátmenetekkel: látszik, hogy van koncepció – marketingben is.…..
Ha focihasonlattal akarok élni, akkor mai posztunk alanyai az angol sörkultúra nagypályás ikonjai, egy olyan válogatott, ahol együtt szerepelhetne Beckham, George Best, Lineker és Bobby Charlton. Abbot Ale Egy igazi nagyágyú, a tradicionális, meghatározó ale-k egyike. Természetesen…..
csox Lucia Benson for president 2009.07.16 12:30:00
Én, a pap, Én, a varázslatok ura, keresem a zöld fájdalmat, keresem a vad fájdalmat.- így fohászkodtak az azték harcosok. A zöld szín a megnyugvás, a tenger, a próféta színe, mint Csontvárynál, a smaragdé és a sárkányoké, az afgán kislány és természetesen a szörnyeteg…..
Minden, ami... Be kell valljam, 2009.04.29 09:46:00
vannak nagy defekteim.Imádom a Marmite nevű, mások szerint emberi fogyasztásra akalmatlan élesztőkivonatot (egy ideje nem látom a TESCO polcain, valószínűleg én kerestem egyedül), szóval imádom, vajas pirítóssal. Kilószám.Odavagyok a hímzett szoknyákért - nem tehetek róla,…..
Szemétség, hogy az ilyet nem plakátolják ki rendesen. Ha az Up nem hív fel előző nap, megyek-e GWARra, tudomást se szerzek a dologról. Jóvátehetetlen lett volna kihagynom az utóbbi húsz év legfontosabb amerikai zenekarát. A This Toilet Earth című lemezük borítóját még a hasamra…..
Még nyomasztóbban brit nap volt a második, egyszerre szaladgálósabb is, szűkebb sávba több potenciálisan érdekes fellépő került, mint előző nap - egy kisebb gitárzenekar-légió után a hip-hop és electro dominált, lássuk, mit produkált az első csokor. Valami mindig is…..