Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metzger Vanda

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az apci tengerszem az a hely, ahová úgy megy az ember, hogy fogja a szerelmét, párját, a piknikkosarat, egy üveg bort (sofőr híján valami alkoholmenteset) és elindul. Ahol élvezi a természetet távol a világ zajától, a csendet, azt hogy csak úgy van.Ha kirándulni indulunk szeretek különlegesebb,…..
Nos, biztosra akartunk menni, hogy ne legyen tömeg, amikor Prágába készülődtünk. Télen mentünk és hétköznap. Emiatt majdnem megfagytunk de legalább tömeg volt. Ahogy ott mindig. Még most is élénken él bennem, ahogy mentünk át a Károly-hídon a hóviharban a sorstársainkkal, mint annak idején a Delta…..
Metzger Vanda 2019.02.08 09:24:50
@bandigyerek: Persze, mindenki mérlegeli az előnyöket-hátrányokat (mindegyiknek megvan), nekünk most nagyon jól esett a házból kilépni a belvárosba.
Átutazóban voltunk Ausztrián, nem volt sok időnk, de a Krimml-vízesét, mindenképpen szerettük volna megnézni. Nálunk általában a férjem talál rá az efféle csodákra, ezt is ő nézte ki. Közel az olasz határhoz, a Hohe Tauern Nemzeti Park területén található Ausztria legmagasabb vízesése. Már az nagyon…..
Ezt a blogot elsősorban azért hoztam létre, mert grafomán emlékgyűjtő vagyok, utazási szenvedéllyel. Szeretném, ha képeinken kívül írásos formában is megmaradnának a kalandozásaink. Nagyon szeretünk utazni, kirándulni, túrázni, biciklizni, ezekről fogok írni, ötleteket adni...