Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Kata73

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a futás nem tartozik a legköltségigényesebb sportágak közé, de pár cuccra így is szükséged lesz. Ha amúgy is vennél pár kiegészítőt, miért ne szereznéd be Kínából olcsóbban? Az Aliexpress oldalt preferálom én, mutatok is onnan pár érdekes terméket amire lehet pont szükséged is van. 1.…..
A szivacs nélküli kosarú Maya melltartóhoz a C kosárrészeket szabtuk ki az előző részben. Összesen 12 alkatrészed van a kosárhoz: mindkét oldalra egy-egy felső kosárrész (C1), alsó-középső (C3) és alsó-oldalsó (C2) kosárrész - ez eddig 6, és mindezek kétféle anyagból: a külső (most rugalmas) "szép"…..
Kovács Kata73 2019.02.09 18:06:57
Kovács Kata73 2019.02.09 16:21:35
Karácsony előtt a vásárlási láz a tetőfokára hág. Ahány üzlet, annyiféle ajándéklehetőség közül válogathatunk szeretteink számára. Vagy, a polcok kínálatát látva, esetleg az is megfordulhat a fejünkben, hogy a legundokabb munkatársat, és a legirritálóbb rokont is meg tudjuk lepni valami szépséggel.…..
Néha elgondolkozom, hogy is van ez. Most ezek a fehérneműk értünk vannak, vagy ellenünk?Félreértés ne essék, nem valami furcsa melltartó-ellenes szektába léptem be, még csak nem is a „free the nipple!”-mozgalomhoz kívánok csatlakozni a cikkemmel.De. Lassan hónapokig kell vadásznom egy-egy viselhető…..
„Igazi férfi nem hord pizsamát!” Ezt a mondatot a fiamtól hallottam, amikor– egy kisebb műtét előtt- megpróbáltam rávenni az általam megfelelőnek tartott kórházi öltözék megvásárlására. Ugyan mit hord egy „igazi férfi”, pár csepp Armanit?-…..