Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idióták kíméljenek

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja a HVG, hogy két quados eszméletlenre vert egy polgármestert, nevezetesen az alsószentivánit. Az alsószentivániak horgászversenyt rendeztek, ami a két aranyifjúnak nem volt elég érdekes, ezért azt játszották, hogy jól rágyorsítottak egy-egy emberre, majd az utolsó…..
Már megint Monok ...: A Monok határán lévő erdőből jelentős mennyiségű fát loptak el. Az erdészeti szakhatóság felmérte a kárt, és az összegyűlt erdőtulajdonosokkal közölte, hogy büntetést fognak kapni, mivel nem tettek feljelentést. A hivatal malmai ilyen esetben - főleg…..
Tegyünk néhány szem kukoricát az asztalra, helyezzünk köréjük 3–4 mobiltelefont, majd hívjuk fel a telefonokat. Pár másodperc múlva a kukoricaszemek felpattognak, s már fogyaszthatjuk is a friss, finom pattogatott kukoricát. Legalábbis ez látható azokon a kis videókon, amelyek pár hete…..
Idióták kíméljenek 2008.07.07 16:11:50
bagzómacska Sárkánygyík 2008.07.07 11:07:00
Fijúknak felszisszenni, lányoknak ámulni, további kommentek nélkül: ÍME PAFF, A BŰVÖS SÁRKÁNY! Legények, ne keseredjetek, ha nektek nincs ilyen, de vesztek egy ilyet, még hódíthattok:..
Péntek délutántól nem elérhető a kuruc.info, mely többek között a melegfelvonulás elleni tüntetéseket és az esemény megzavarását szervezte. Érdekes, hogy Gyurcsány és Szilvásy évek óta akarja kikapcsoltatni a szervert (bármi áron), ezidáig teljes mértékben sikertelenül,…..
Nem hoztam le még interjút egy az egyben, de most úgy gondoltam, hogy kivételt kell tennem. Köszönet a Borsod Online-nak az interjúért, íme az áldozat véleménye és gondolatai. Roppant tanulságos (vagyis észbontó) .... : "A kesznyéteni Takács Richárdot két nappal az…..
Galgagyörk után ismét felbolydult rendesen a közvélemény. A tegnapi halálos uborkalopás történetét itt el lehet olvasni, aki nem hallotta volna hogy mi történt .... "A 68 éves kesznyéteni férfi - akit a rendőrök őrizetbe vettek - alumínium drótfonattal körbehúzta a…..
Idióták kíméljenek 2008.07.02 16:32:10
 Mi szóltunk, hogy valamit tenni kéne Magyarország legsúlyosabb problémájának megoldásáért, de az illetékesek nem hallgattak ránk, pedig figyelmeztetésünk óta eltelt majdnem két hét. Kesznyétenen megint meg kellett halnia egy embernek. S hogy miért? Talán a mindent…..
A múlt hét legjobb körlevele szerint a bankoknak sem lehet könnyű. Vajon hány hendikeppes ügyfélnek vannak nehézségei az írással/olvasással/szövegértéssel naponta? Oszi egy váratlan ízfokozót fedezett fel pudingozás közben. A Homár mindig is sejtette, hogy vannak még…..
Idióták kíméljenek 2008.06.30 14:34:49