Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Just A Broken Soul...

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan...ez egy szar nap... Reggel erős hátfájással ébredés, a  erős vizelési inger már csak bónusz az egészre...gyors WC-látogatás, félálom hatása miatt nehezen ment a célzás a kagylóba. De nagyobb volt a sikerélmény, mikor realizáltam, hogy jól megy a…..
Ma nem is keresett....baszott rám, rendben, fiú fut a lány után, de ma különösképpen le sem szart...nem azért, de nehogy már mindig én szaladgáljak, éreztesse már velem, hogy fontos vagyok a számára, és legalább csörögjön rám, hogy merre vagyok, találkozzunk, stb. De semmi,…..
Nem tudom már, ez lehet csak egy játék???? Én egy lelki szemetesláda lennék számára, miközben ő tisztában van az érzéseimmel...nem igaz, hogy nem képes cselekedni semmit! Egész 7végén nem beszéltünk, se telefon, se msn, én küldtem neki sms-t tegnap este, hogy hol van, merre, ha…..
Szokásos reggel, szokásos fáradtság. Különösen ma, 6kor kipattant a szemem, hogy hódolni tudjak egyik kedvenc műsoromnak, a Forma-1 ugyanis ma 6kor kezdődött. Sikeresen végigszenvedtem a 2 órás műsort, mindig vissza akartam aludni, de ébren tartottam magam...Vasárnapot egy dolog…..
Hogyan szabadulhatok meg a 'havercsaj' szereptől? Amióta csak az eszemet tudom, a férfiak sohase értékeltek mint nőt, hanem mindig csak mint havert. Régebben csak férfiruhákat hordtam, mert nagyon kövér voltam. Néhány éve sikerült leadnom a fölös kilókat, és azóta nőiesen…..
A szív próbája 10 hónap 2008.06.30 14:03:00
Sziasztok, Sanyi vagyok!Nem éppen az a blogírós típus vagyok, de most már kénytelen vagyok kiadni magamból bizonyos dolgokat...Hát most mondhatnám azt, hogy milyen ember is vagyok, blablabla...de felesleges, úgyis minden most fog teljesen megváltozni körülöttem. Lassan egy éve…..
A szív próbája Hmm... 2008.10.11 15:33:00
Nos...eltelt egy pár hónap....annyi bizonyos...de hogy sehova sem jut ez az egész dolog, ami most történik, az már egyenesen fáj. Augusztus elején ér a meglepő dolog: bejelenti, hogy végzett a barátjával, de anyagi gondok miatt kénytelen nála lakni, mert nem tud albérletet fizetni a…..