Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giggs11

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm, a sajtótájékoztatóból azt szűrtem le, hogy bennfenteseknek (értsd: a férfiaknak) fog szólni a TV2 BL-közvetítéssorozata, hiszen ki másnak lenne fogalma arról, hogy mit is fed a „galaktikusok” jelző? Íme 6-7 perc a közvetítőcsapatot bemutató…..
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
Giggs11 2009.07.15 14:06:53
@nemertekhozza: Hát szerintem baromira nincs igazad. Montana négyszer akkora terület, mint Magyarország. De ha ez neked sántít, akkor azt kérdezem, hogy Magyarországon mindenki tudja, hogy mi Togo, Bissau-Guinea fővárosa? Mert szerintem messze nem.

Továbbra is tartom, hogy nevetséges, hogy ilyen tárgyi tudás dolgok alapján egy komplett ország lakóit lehülyézzük. Nem akarom isteníteni pket, eszemben sincs. Utálom a Coca-Colát, meg hogy ránk szabadították a gyorséttermeket, és még sok más dolgot. De mondjuk adómorál, közlekedés, boldogság ügyben lenne mit ellesni tőlük.

Semmi nem fekete-fehér, de az röhejes, hogy "az amerikaiak hülyék".
Az én gyerekkoromban - és ez tulajdonképpen nem is volt olyan régen, cirka két évtizede - nem volt még a kocka Ladában hátul biztonsági öv, meg gyerekülés se nagyon, de mindig hátul kellett ülnöm. Ma már a szabályok is mások, de Szipkamanoka olyan pillanatot csípett el, ami húsz…..
Giggs11 2009.05.11 16:08:16
@daat: OK, legyen hordozó. Biztos vagy benne, hogy lehet? Mert én is ezt gondolom, de nem sikerült alaposan kiderítenem.
Az meg, hogy nem érdemes, más kérdés. Ha azzal csökkentem a balesetveszélyt, hogy nem hátul sír a gyerek, hanem mellettem jól elvan, akkor azért ez meggondolandó. De elfogadom, ha valaki nem így gondolja. Én így gondolom.
Giggs11 2009.05.11 17:04:34
@Marcellusca: Veled vagyok. Szegény pipacsaripacspapucs elég nehezen érti, amit írsz, és amit ő maga ír. A lényeg, hogy lehet hordozóban pici gyereket szállítani, és ahogy megjegyezted, pontosan attól sokkal nyugodtabb, hogy látja az apját, anyját. (Nem egyszerre mindkettőt, csak az egyiket, mert nálunk is egy ember vezeti az autót.)
Giggs11 2009.05.11 17:46:51
@pipacsaripacspapucs: Olvasd vissza a sorrendet, és ha nincsenek szövegértési problémáid, akkor meg fogod érteni, hogy mire gondoltunk Marcelluskával. Most már értem, hogy te mire gondolsz. Vagyis egyet értünk.

Azt viszont nem csípem, hogy te azt hiszem, hogy tudod, hogy kit érdemes szaporítani és kit nem.

Nem vagy te azért annyira okos, hogy ennyiből megítélj engem. Szóval, ha egy kicsit kisebb lenne a mellényed, talán nem lenne nagy baj.

Az élet nem annyira egyszerű, sok szempont van, amit az ember mérlegel. Én speciel 17 éve vezetek, soha nem volt még egy koccanásom se. Én jobban érzem magam (és a fiaim is), ha nem sírva utazunk. Persze, tudom, te erre azt mondod, hogy baleset egyszer van, akkor jól megszívjuk. De ha az oldalról jön, mondjuk mögém, akkor meg mennyivel jobb lenne, ha elől utazott volna.
Na, erről ennyit.
Nagyon régen nem használom már a Gmail "Web Clips" funkcióját. Igazából már el is felejtettem, hogy miért. Biztos zavart, meg bannervakság, meg úgysem érdekelnek a hírek levelezés közben, stb. Mindenesetre Steve Rubel tegnap felnyitottam a szememet: mégiscsak lehet…..
Félrefordítások Some Like it Hot 2009.02.10 12:23:00
Saturninus (úgyis, mint VELB, vagyis Vese Egyik Legjobb Barátja), igazi finomságokat küldött egy régi klasszikusból. Annyit tennék hozzá, hogy a régi, szép időkben állítólag napi 7 percet kellett lefordítania egy dramaturgnak (az összehasonlítás végett: mostanság ez simán lehet…..
A szerelem egy inidai légitársaság. Láv iz IndyAir! Na, ez meg a Zsoltiéknak:A legkisebb is számít, Tetkó!..
Időről időre kapok pár emailt, melyben olvasók arról panaszkodnak, hogy a Gmail spamszűrője egyik napról a másikra feltűnően sok értékes levelet pakol a Spam mappába. Vagy éppen fordítva: sok spam esik be az Inboxba. A nyomozáshoz persze több dolgot is kellene tudni:…..