Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norindaa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Mai mondat: A házukban ugyanis közös cserépkályha fűtötte az ő és az anyjáék szobáját, a kályha körül pedig 15-20 centis távolságban nem volt fal, úgyhogy egy légtérben volt az egész család (a húga a barátjánál lakott, de eredetileg közös volt a szobájuk).  A kép…..
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
Az Electro Word biztonsági embere megunhatta a tolvajok figyelését és inkább a műszaki cikkek közt nézelődő nők  dekoltázsát kukkolta, de bebukott. Levente most nőalázást kiált és felháborodtt levelet ír az áruház vezetőjének. Izgatottan várjuk a választ és ma inkább…..
Belsőség Eladtunk húsz 911-est! 2008.11.28 17:46:00
Hiába a mérnöki csúcsteljesítmények, a kiváló futómű és az iszonyat erős bokszermotor, azért legyünk ralisták: a Porschénak rendkívüli profitot generálnak a hülye, béna vagy peches vásárlók. Általában nem lassan ütköznek, a gyárnak csupán arra kell ügyelnie, hogy a…..
norindaa 2008.11.29 19:07:35
Hogy ennek a hétnek is legyen súlya, ezért egy harmincon túli magánéleti válságot osztunk ma meg a férfi szempontjából, akinek sikerüt a bravúr, megtetszett neki a nő, aki másnak szült gyereket, de azért vele csinált közös céget, majd jött az ősi trükk, csak sokat kell vele…..