Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fakanál a hegyről

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben sokkal több levest ettünk, viszont most is igyekszem figyelni, hogy heti legalább kétszer levest is főzzek. Szerintem ebben a jéghideg időben az egyik legjobb választás a klasszikus húsleves - ahogy én készítem. Elcsépelt mondat, de tényleg úgy gondolom, hogy ez a leves nemcsak a testet, de…..
Mióta van a Szofi, igyekszem minden lépést egyszerűsíteni a konyhában. A fasírt gombócolása helyett a masszát csak bedobtam -tesóm javaslatára- tepsi helyett egy őzgerincformába. Amíg az megsült, volt időm a főzelékre is #zöldborsó #fasirozott #gluténmentes #tejmentes #fakanálahegyről..
Fakanál a hegyről 2021.03.01 21:53:53
@élhetetlen: többek között ez a szép ebben az életben, ahogy írtad is, ízlések és pofonok. Én mindent fokhagymával eszek. A fokhagymát is fokhagymával.. szerintem teljesen rendben van :)
Ki ne szeretné a browniet..?! Mi szeretjük Ez pedig egy másféledényes, fűszeres finomság. A napraforgó mikrozöldet ezúttal is a Pesti Farmtól kaptuk ..és, hogy hogy kerül mikrozöld a brownieba? Ezt nézzétek ;) #brownie #gluténmentes #tejmentes #vegán #veganuár #veganuary2021 #pestifarm #mikrozöld…..
Ha kenyérlángosról van szó, általában mindenkinek a tejfölös-szalonnás jut rögtön eszébe.. de mindenképpen érdemes kísérletezni, és új párosításokat is kipróbálni A frissesség kedvéért pedig egy nagy marék ropogós mikrozöld a Pesti Farm jóvoltából #kenyérlángos #tejmentes #vegán #pestifarm…..
Fakanál a hegyről 2021.02.18 21:59:59
@Valldemossa: nagyon örülök, ha ízlett :) Ha szeretnél gyere és csatlakozz Facebookon is, hogy ne maradj le az új receptekről. Fakanál a hegyről..
Az elmúlt napokban nagyon sok almát kaptam, és kellett egy recept ami nem a sima almás pite.. Megtaláltam Zé egyik receptjét, ezt vettem alapul, és mentesítettem. A végeredmény egy puha, szaftos, illatos - ellenállhatatlan almás süti lett #gluténmentes #vegán #cukormentes #almás #fakanálahegyről..
Imádom a céklát minden formában, télen pedig nem is kérdés, hogy akár nyersen is eszem. Társ hozott szép édeskrumplikat, úgyhogy megtöltöttem őket, és összedobtam mellé egy kis salátát is a Pesti Farm mikrozöldjeiből :) #édeskrumpli #cékla #gluténmentes #tejmentes #vegán #veganuár #veganuary2021…..
Már régóta szerettem volna újra házi kenyeret enni. Mindenfélét szoktam sütni - zabosat, répásat, vegyes magosat.. Valamiért most nehezen szántam rá magam, pedig általában hamar megvan és úúgy imádom a frissen sült kenyér illatát Mivel Társnak sem vettem a hétvégén kenyeret igyekeztem olyat sütni,…..
Fakanál a hegyről Minestrone 2021.01.26 22:48:13
Az úgy volt, hogy a fejemben megvolt a minestrone alapgondolata. Aztán beletettem még ezt-meg azt, felöntöttem még egy kis vízzel, majd ment még bele egy kis ez meg az, és szerintem most legalább egy hétig levest eszünk  #leves #minestrone #gluténmentes #tejmentes #vegán #veganuár #veganuary2021…..
Fakanál a hegyről Blogindító 2019.02.04 11:59:39
Hát sziasztok, elérkezett ez a nap is..Mivel már többen jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok egy blogot tőlem, belevágok. Újra.. Jakab-Katz Klaudia vagyok, közgazdász-hobbiszakács, blogger. Az elmúlt években meghatározó lett számomra a tudatos élet, amibe beletartozik a felhasznált alapanyagok…..
Fakanál a hegyről 2019.02.11 13:41:00
@Lyz: nagyon örülök, hogy rámtaláltál, és bízom benne, hogy a további tartalom is tetszeni fog :)