Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakezű1991

15 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly a Jövőfeltaláló pályázatra érkezett egy ígéretes ötletű naplószerű irodalmi alkotás, amely október 23. miatt lehet aktuális, és most ezért meg is osztjuk. Igaz a blogunk eredetileg nem közölne novellákat, de az ünnepnap miatt most ezt a kitételt 24 órára elfelejtjük.…..
fakezű1991 2012.10.23 22:42:52
Lehet támogatni és ellenezni az atomenergiát, de amit az MVM és a magyar kormány a médiában elkövet Paks-ügyben, az már több mint nevetséges. Az év elején érkezett Nyerges Attila a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba, Németh Lászlóné tanácsaójaként. Róla azt kell tudni, hogy…..
fakezű1991 2012.07.15 16:55:58
@Pan Modry:
Nem azt mondtam, hogy üzemi méretekben, de a személyes felhasználásra lehetne több példa. Egy-egy nagyobb panel házanként, ilyesmi. Csak hát ahhoz el kéne kezdeni itthon is szolárpaneleket gyártani. Így pedig el is érkeztünk DrCica75 okfejtéséhez.
fakezű1991 2012.07.15 17:02:14
@Dr. Cica75:
Igen, az tényleg alkalmas lenne, csakúgy mint a Bakony Déli rész a bakonyi főnnek köszönhetően. Ám ahogy azt már fentebb leírtam, a Kisalföldön szegény, elnyomott környezetvédőink fúrták meg az ötletet. Nálunk a Bakonyban meg akkora részesedést követeltek a gazdák, hogy a vállalkozó hanyatt-homlok elmenekült.
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
A Marvel hatalmas sikert arató Avangerse után nem kellet sok hozzá, hogy a Warner is kedvet kapjon megalkotni saját hős egyletét az Igazság Ligáját. A projektet valójában már elég rég óta tervezgetik de valamiért mindig kútba esett most viszont úgy tűnik elkezdődött egy…..
Ha már minden szar megjelenhet a masszázsblogon, akkor írok én is.Nagyon átlátszó az előző levél, szerintem nem is masszőr írta, csak valami unatkozó irodista. Nem derül ki az írásából, hogy most akkor végülis mit akar? Volt 10.000 forintja arra, hogy kísérletezzen: milyen…..
fakezű1991 2012.05.17 14:44:24
@zZz: Hmmm...
Ismerek egy lányt, akinek eddig összesen három fiú volt az életében. (Nem csak az elmondása alapján tudom.) Ehhez képest olyan hajlamai vannak, hogy az összes szál hajam az égnek áll.
Mindemellett ha már "Én bizony bele nem tenném a farkam egy olyan nőbe, akiben már másik 20 járt. Egyszerűen undor fog el." akkor bizony had kérdezzem meg, voltál már sörözni? Ittál korsóból? Abban sokkal több férfi nyála járt már, mint ahány farok egy bármennyire könnyűvérű nőben. Ja igen. Egy pénisz messze sterilebb (persze normál higiénia esetén), mint akár egy csepp nyál.
Kedves egészségedre! :)
fakezű1991 2012.05.17 14:58:53
@Dökvín: Bezony! Az ottani higiéniát pedig nem is nagyon tudja ellenőrizni... ;)
fakezű1991 2012.05.17 17:41:31
@zZz: Szerintem komoly szűklátókörűségre utal, ha a szex szeretetét és fontosságának hangsúlyozását az egocentrizmussal azonosítják. A szexről nagyon sokféle aspektusában szokás beszélni, de egyet mindig kihagynak. Az örömszerzést. Nem az élvezkedést, hanem azt a próbálkozást, hogy a szeretett partnerünknek örömöt okozzunk. Akinek ez meg sem fordul a fejében, az lehet, hogy undorodik, ha valaki "használt" nővel fekszik össze, esetleg a szex nélkül leélt boldog életet magasztalja. Azt az alapvető tényt viszont szokás elfelejteni, hogy egy kapcsolat azon múlik, hogy a másikat boldoggá tudjuk-e tenni. Erre természetesen nem a szex az egyetlen eszköz, de nagyon fontos, kézen fekvő lehetőség. Lehet, hogy az ember nem hal bele a szex hiányába, de merem állítani, hogy az egészséges szexuális élet az egyik(!) kulcs a boldogsághoz. Abban persze nem értek egyet a posztolóval, hogy ez az egészségesség a sűrűn váltogatott partnereket és a kapcsolaton kívüli szexet kell, hogy magába foglalja.

Ja, és a korábbi hasonlatommal arra akartam utalni, miszerint a felvetésed csúnyán tárgyiasítja a nőket és olyan tipikus férfi büszkeségi problémával indoklod, ami szerintem nevetséges. Ha igazán szereted a partneredet, akkor nem fog érdekelni, hány hapsival volt előtted. Ha meg érdekel, és foglalkozol vele, akkor nem szereted.
Fizetős a parkolás, fizetős az autópálya, fizetős a tömegközlekedés – egy keletnémet tartományi képviselő javaslata szerint pedig a gyalogosátkelők használatáért is fizetni kellene. Utánajártunk, mit szólnak a budapestiek a külföldön nagy vitát kiváltó fizetős zebra…..
Két helyen is lehetett olvasni mostanában, hogy van rá valami halvány esély, hogy a sorozatbizniszbe most belekóstoló Netflix (a legnagyobb amerikai online videókölcsönző cég) a kultstátuszt mindössze 13 epizód alatt kiérdemlő Firefly feltámasztásával kacérkodik. Az űrwestern…..
Az utóbbi években heves támadások érték a Disney/Pixar birodalmat szirupos tündérmese-feldolgozásaiért, amelyekkel a kritikusok szerint a 6-12 év közötti kislányok „agyát mosták”, akik ennek következtében gyorsabban felmondták a hercegnők nevét, mint az ABC-t. …..
Stop-motion animáció a PES-től Az avokádót félbevágjuk, magjának eltávolításához éles kést használunk: csapjunk rá a magra, vagyis inkább a biliárdgolyóra hosszanti irányba és emeljük ki a húsból. Az ízesítés már gyerekjáték, ha a filmet kockáról-kockára végig…..
fakezű1991 2012.03.08 19:19:26
Még meg sem száradt az államfői tinta az új felsőoktatási törvényen, máris napvilágot láttak a jövő évi felvételi keretszámok. A felvételizőknek így is csak néhány hetük maradt arra, hogy az új felvételi lehetőségekkel megismerkedjenek, és amennyire lehetséges,…..
fakezű1991 2012.01.12 14:22:09
@armisz:
Tudom, ezért volt anno a Fidesztől jó politika a az értelmiségi réteg kialakítása. Csak hát egy kicsit átestek a ló túloldalára. Most meg kapkodnak, és ez lett az eredmény.
fakezű1991 2012.01.12 16:22:00
@sanyix:
Pont ezt mondom én is. Azt viszont ne felejtsd el, hogy mindeközben a diplomával nem rendelkezők kollektíve utálják az értelmiségieket. Természetesen akinek van egyetemista barátja, annak az kivétel, de kérdem én, van olyan kétkezi munkás, aki nem utálja nagy általánosságban az értelmiségieket? Nem mondom, hogy a többség nem érdemli meg, de mindig ott van az a pár ember, aki nem ilyen, mégsem tesz velük különbséget senki. Nem minden értelmiségi szükségszerűen hülye, nagyképű és életképtelen, de mégis ez a közvélekedés. Így pedig duplán olyan nehéz.
  A decemberi olasz Vogue oldalain meglehetősen "fura" sorozatot láthatunk Karlie Kloss-ról Steven Meisel-től. A szupermodell karrierje során először szabadult meg ruháitól egy fotózás kedvéért, azonban a végeredménytől nem vagyok elragadtatva... Először…..
fakezű1991 2011.12.01 21:33:18
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
fakezű1991 2011.12.01 21:29:48
@phaszfej:
Arról nem is beszélve, hogy ha neked ennyire derogál ha valaki az eszéből akar megélni, hát sajnállak.
Én speciel csütörtökönként járok haza minden héten, mert csak itthon kaptam munkát. Jól hallottad, az uraskodó cselédgyerek heti kétszer nyolc órát melózik Tescoban, pénteken és szombaton, hogy legalább enni tudjon a kollégiumban. Őszintén sajnálom, nem vagyok elég ügyes, hogy asztalos vagy lakatos, esetleg kőműves legyen belőlem. Ez van!
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
fakezű1991 2011.10.12 22:22:20
@Viktor H:
Akár hiszed, akár nem, engem is férfiből gyúrt a sors keze. Az a személy, aki pénzért szexuális szolgáltatást nyújt, az biza prostituált.
Az erotikus masszőz és a kurva között annyi a különbség, hogy az utóbbi válogatás nélkül hajt a pénzre. Ezzel szemben az erotikus masszőz az unszimpatikus klienssel nem vállal mindent. Ettől az még prostitúció.

Amúgy én nem is azt furcsállom, hogy miért sír a szája. Azt megértem, hogy idegesítő, ha egy ilyen helyzetben nem értenek a szóból. Azt viszont nem értem, ilyen szegényes felhozatal mellett hogy marad piacon?
Aki masszázst akar, az igazi masszőzhöz megy, akit csak a szex érdekel, az jobb esetben is vállalkozóbb erotikus masszőzt keres. Itt viszont egyiket sem kapja meg az ember igazán.
Nesze!szer Oops!..She Did It Again 2011.09.02 18:55:00
  Az egykor ügyeletes szűz újra bevadult. Szerencsére, most nem kopaszra nyírta magát, csak dögösen és erőteljes szexualitást sugárzóan (így kommunikálták) mutatkozik a brit Glamour októberi címlapján és anyagában. Helyenként persze Zimány Lindára emlékeztet…..
Szombat éjjel egy ismeretlen bolgár utcaművész teljesen átdekorálta a Vörös Hadseregnek emléket állító bronz szoborcsoportot Szófia belvárosában. A katonákat olyan amerikai szuperhősökre és a pop kultúrából ismert karakterekre festette át, mint például…..
fakezű1991 2011.06.22 19:22:50
@martinov: Megértem, hogy tiszteled a világháborúban harcoló katonákat. Azzal is egyetértek, hogy a műemlékeket tisztelni kell. Ugyanakkor az alkotót is megértem. Engem is veszettül zavarna, ha egy olyan emlékmű állna a lakhelyemen, amit megszállóknak, a hazám szabadságát eltaposó hatalomnak állítottak kötelező talpnyalás céljából. Az, hogy ezt a szoborcsoportot a felszabadulás után nem cserélték le, szerintem hiba.

A suttyó parasztozást, pedig szerintem teljesen felesleges már elkezdeni is. Úgysem fogtok dűlőre jutni.
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
fakezű1991 2011.06.08 00:58:20
@Mj: Amúgy az ateista esetemben nem fedi a valóságot. Asimov határozta meg magát úgy, hogy ő az emberben, valamint az ember képességeiben, eszében, kreativitásában és kissé talán paradox módon a jóságában hisz.
Szerintem ma ebben a legnehezebb hinni, de én türelmes vagyok. ;)
Műveim Felhők az égen 2009.02.24 20:16:00
 Felhők az égenNézd, mint szállnak oly amorful, vidáman. Megpihennek néha, néznek gondtalan, indulnak újra, új élmények fele, szép szemük örömkönnyekkel van tele.Napfürdőznek, míg süt rájuk melegen, csillagfényre néznek szép nyáréjeken. Szél éri fátylukat,…..
fakezű1991 2009.06.03 21:25:59
Műveim Szerződés 2009.02.08 20:08:20
 Szerződés- Itt vagyok - mondom az előttem álló, sötét kabátos, napszemüveges férfinek. - Le a kalappal előtted- válaszol egy undorító mosollyal az arcán. – Még senki sem jött el önszántából. - Nem érdekel, essünk túl rajta!- kiáltok rá ingerülten. Nem akarom se…..
Műveim Sivatagi tavasz 2008.12.25 19:28:33
 Sivatagi tavasz Láttál már sivatagban virágot? Eső után nyílik csak ott, Majd hihetetlen gyorsan elszárad. Várja magját egy évszázad. Te voltál a hűvös, az éltető, Életet növesztő eső. Kopár szívembe érzelmet loptál, Cserébe semmit sem kaptál. Köszönöm, hogy…..
Műveim Köszönöm 2008.12.17 19:03:00
 KöszönömHálát adok azokért kik engem Szeretetükkel öveztek, Függetlenül attól, amit tettem. Köszönök mindent most nektek.Visszakaptam életem fonalát, Újra én gombolyíthatom. Láthatom már vészterhes fogyását, Futását fel nem tarthatom.Itt, mindennek édes lezárultán…..
Műveim Düh 2008.12.16 20:04:00
 DühForrongó láng üt szívem helyére, El üszkösül égő lelkem. Narancsszín fényár villan szemembe, Megvakít e szörnyű elem. Dühöm gyilkos.Fagyott motorja porhüvelyemnek Levegőt hűt körülöttem, Jeges tőr feszül gyenge mellemnek, Apránként végez ki engem. Dühöm…..