Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyarsky

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cristiano Ronaldo a Parma elleni meccsen két gólt szerzett, ezzel átvette a vezetést a góllövők listáján, azonban a góljai ellenére az Öreg Hölgy nem ünnepelhetett, mivel a meccs végső szakaszában a vendégek beállították a 3-3-as végeredményt. „Ilyen a futball. Örülök a…..
Magyarsky 2019.02.03 12:36:48
@Flachs: A kommented erőnlétről szóló részével részben egyetértek.Sajnos sokan a 60-dik perc után már a fejbőrükön is levegőt vesznek és ez egyáltalán nem okés.Emiatt is van sok rossz döntés a meccseink végéhez közeledve.
A labdajáratás néha engem is bosszant, de a sok 30 méteres visszapassz szerintem inkább amiatt van, mert kevés a gyorsan befejezett akció.Ahelyett, hogy lendületből vinnénk a labdát az ellenfél kapujára, inkább bevárjuk a védőket és utána megy a körbeadogatás. Pedig ezen a téren tudnánk előre lépni.A támadóink mind gyors játékosok, de ezt szinte soha nem használjuk ki.
Higuainról meg csak annyit, hogy egy ilyen kerettel rendelkező Chelsea-nek kötelező feladat egy Huddersfield legyőzése. Az hogy milyen labdákat kapott, nem csupán a Chelsea játékkosainak az érdeme. Elég szellősen védekeztek ellenük, ez pedig egy ilyen kvalitásokkal rendelkező csatár ellen megbosszulja magát.