Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oriza

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lionking a spamokat is átnézi, úgyhogy nekünk nem kell: Ma ezt a levélkét hozta a dróton a posta: Már kötelező felszerelni a nappali fényt személygépkocsikra, ráadásul kevesen tudják, hogy 10 tankolás alatt megtérül az ára. Hogy hogyan? http://www...com  Itt le van írva,…..
Oriza 2013.05.30 08:03:26
@kowee: zsír, ezt mindjárt el is játsszom! :)
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
Akár játékcsaj-posztnak is elmegy ez, főhőse ugyanis Jessica Nigri, nagypályás cosplayes és booth babe, azaz elég sűrűn előfordul játékkiállításokon (a Kotaku egy korábbi cikkében találtok róla egy galeszt). Az elmúlt napokban éppen a PAX Easten volt a Lollipop Chainsaw…..
Oriza 2013.05.24 13:27:17
@popocatepetl: tényleg öreg lehetsz... ha ilyen csöcsök láttán az érdekel, mit mond. :)

Én csúnyán összefaszoznám.
Két éve megemlékeztem arról, hogy a magyar sorozattörténelem feledhetetlen karatés rendőrlánya, Linda az egyik epizódban szoftvertolvajokat hajkurászott. Akkor utánanéztem, hogy a sorozatban ICL gépek is szerepeltek, és feltettem a nem költőinek szánt kérdést: miként…..
Oriza 2013.05.22 14:13:29
Mindig öröm, ha magyar flashjátékot ajánlhatok, fogadjátok ti is szeretettel Ficsor Gergely alkotását, a Treasure in the darkot. Át is adnám a szót az alkotónak: „A játék lényege, hogy minden szinten meg kell jegyeznünk az adott barlang útvonalát, majd emlékezetből el kell…..
Oriza 2008.08.07 16:26:10
Flórának köszönhetjük a Hungry Blocksot, ami az egy éve posztolt Fishy egy variációja. Itt nem hallal kell kannibalizálni kisebb társainkat, hanem négyzettel, ami egyben az egérkurzor is. Pörgős, adrenalinos darab, jöhetnek a rekordok (nekem eddig 44 ezer pont). A játék zenéje…..
Oriza 2008.07.30 14:44:27
fos
Csodás leletre akadtam nyolc évvel ezelőttről: egy cikkre, amiben az Index rácsodálkozott a flashjátékokra. „A flash nagyon kedves, gyors és egyszerű, az animáció királya, az ilyen formátumú játékok a web legjobb és legegyszerűbb játékai” – írja a kolléga az…..
Oriza 2008.07.29 15:20:05
Oriza 2008.07.30 08:53:22
Sámán küldte be a Soviet Silo Defense linkjét a következő kommentárral: „Végre egy olyan játék, ahol nem Amerika a jó, hanem a gonosz. Amerikai bombázóktól kell megvédeni egy orosz atomsilót, olyan háború a zeppelinekkel-módra.” Én még a kivitelezést emelném ki, ez…..
A pókerrel mindig úgy voltam, hogy élőben kell játszani, nem számítógépen, de a Governor of Poker mégis nagyon bejött. Szép és aranyos grafika, korrekt játékmenet, sok-sok órára elegendő munkakerülés. Köszönjük RoToRnak, aki beküldte a linket...
Szemérmetlen autofelláció következik. Ha esetleg valaha valaki kiváncsi lett volna rám, talál velem egy interjút A hét bloggere blogon...
Egy szavatok nem lehet: a Volt Fesztiválon hesszelek robotolok, de még itt sem felejtem el a KMK-t. Viszont laptopról csak egyszerűbb cuccost tudok kipróbálni, illetve postolni, úgyhogy legyen a mai szentencia a Trappit, ami olyan területfoglalós játék, mint a PacXon volt. Letisztult,…..