Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mernok_vagyok

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye február 20-án: Hírek és álhírek, tudomány és áltudomány a sajtóban Hanula Zsolt újságíró (Index tech-tudomány rovat) előadása Mit tehet az újságíró, ha a médiavilágban úgyis a Facebook az úr, ott meg nagyobb igény van az áltudományra, mint az igazira?…..
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
mernok_vagyok 2019.02.01 15:04:09
Nekem egy rokonom halt meg harmincas évei közepén 2018-ban olyan rákban, ami eleinte akár kemo nélkül is gyógyítható lett volna. Gyakorlatilag közel 100%-os gyógyulási esélye volt.

Amikor a betegsége nyilvánvalóvá vált, mások számára teljesen érthetetlenül minden hagyományos orvosi kezelést elutasított. Idővel persze egyre több időt töltött kórházban, ahogy a betegség rohamosan súlyosbodott a természetgyógyász(ok) kezelések következtében.

A haláláig nem sok mindent értettünk, hogy mi miért történt és hogyan történhetett ez meg, az egész dolog teljesen zavaros volt. Ám halála után egyre több papír került a kezükbe és lassan kirajzolódott a borzalmas történet.

Miután a rákot diagnosztizálták nála belekezdett egy saját kezelésbe egy ma is tevékenykedő természetgyógyász támogatásával, inkább rábeszélésével. Miután sem neki sem a természetgyógyásznak semmilyen tudása nem volt orvosi területen, így elsősorban netről diagnosztizáltak és onnan is keresték a terápiákat. Ehhez segítséget kaptak állítólag biológus végzettségű személyektől is, akik természetesen sem az orvosláshoz nem értenek, se semmilyen ismertségük, nevük nincs saját szakmájukban sem, pláne hogy nem is abban dolgoztak. A biológus "professzor" szerint a betegsége gyógyíthatatlan és kezeléssel is legfeljebb 2 évig lehet élni. Valahol olvasta,ezt többször is határozottan állította. A valóságban ma is több tucat ember él ezzel a betegséggel évtizedek óta csak idehaza, hogy évente 1-2 alkalommal be kell menni a kórházba kezelésre. Habár ritka betegség, de az orvostudomány jól tudja kezelni.

Az elhalálozott a gyógyulását a germán medicinára építette, ebben hitt, ezt több barát is megerősítette, könyveket is vett. A kemoterápiát a végső stádiumig elutasította. Az utolsó napokig nem volt hajlandó fájdalomcsillapítót bevenni, így borzalmas kínok között feküdt hónapokig. A gyógyulás érdekében, amíg volt ereje napi 8-10 órás meditációkat tartott, hogy elűzze a rossz gondolatokat, amik megbetegítették.

Most már tudjuk, hogy ezeket a marhaságokat honnan szedte (germán medicina). Halála annyira nyomorúságos volt, hogy az még egy onkológiai osztályon is megdöbbentette az ott dolgozókat és aki ismerte talán ebből a posztból is rájön, hogy kiről volt szó, pedig pár tízezren meghalnak rákban.

Ez már csak az én véleményem:
Szóval ha rákos vagy tényleg, akkor 99,9999-ig biztos lehetsz benne, hogy a germán medicinába vagy bármilyen más áltudományos természetgyógyász kezelésbe bele fogsz dögleni. Ha ezeket meditációval és a réten történő legeléssel gyógyítani lehetne, akkor ezek a betegségek nem is léteznének.

UI:
És dokumentáltan hozzá lehet írni még egy halálesetet a germán medicina áldozataihoz.
mernok_vagyok 2019.02.01 15:12:56
@Epikus SZTK: Nekem van rá orvosi és kórházi bizonyítékom, hogy nem működik a germán medicina. Le is írtam egy bejegyzésbe ide.
Bizonyíthatóan germán medicinát használt a beteg és orvosilag is nagyon jól dokumentált az eset, megvan minden orvosi, kórház papír.

Sőt természetgyógyászati papírok is vannak, hogy mikor mit javasolt, miközben kórházi diagnózis is van arra az időre. Össze lehet vetni.