Regisztráció Blogot indítok
Adatok
újlány

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írásom a könyvről: ∞ perc az örökkévalóságból Követem a Könyvesblogban olvasott utasításokat: 1. Ragadd meg a hozzád eső legközelebbi könyvet! 2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon! 3. Keresd ki az ötödik mondatot! 4. Tedd közzé a szöveget az oldaladon ezekkel az…..
 >A performansz főoldala: A SEMMI APOTEÓZISA >Indul a performane (kérdések BéDéKához) >Előzetes kommentek a Semmihez A KÖZVETÍTÉS:  (időrend: alulról felfelé) 21.25 Ezt már a vesztibülben írom. Kifelé menet az ajtóban a Malevics-hasadék helyén üreges fekete kockákból épített…..
Az alábbi interjú január közepén készült. Emailban kaptam a kérdéseket, és ugyanígy válaszoltam. Elsőre rövid lett, így másodjára megtoldottam. Kérdezett: Kinde Annamária (Nagyvárad). Megjelent az Erdélyi Riport 2007. február 1-jei számában...
Nem kell megijedni, nem akarok eztán időjárásjelentő posztokat írni (kevés dologtól borsódzik jobban a hátam, mint amikor más mondanivaló híján a delinkvens arról számol be unalmasan, hogy…..
újlány 2007.01.31 22:20:51
bdk blog archívum Mit műWellsz? 2007.01.28 08:00:00
Madách és Wales előre látta - olvasom a címet közéleti lapunk szombati számában. Madáchot tudom. De ki a fene az a Wales? Vagy mi a fene? A tartomány, ahol Edward király léptet fakó lován? Netán mégis személy, mondjuk Jimmy Wales, a Wikipédia atyja? Hogy jön ő Az ember…..