Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dekken

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Dekken 2019.02.17 20:21:58
@Paic Róbert: Hogy goldolhatsz ilyet! G1G már többször elmondta, hogy ő mindig odateszi magát és a végsőkig küzd (pl box). Majd pont erre játszana rá? Szerintem jóval súlyosabb volt az, csak vissza fogta magát, és csendben szenvedett. XD
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
Dekken 2019.02.07 23:34:51
@Maximista vagyok: naaa! Szoktam svéd népdalokat halgatni, azok jók! Kéretik őket nem a bv-ben hallható "csodákhoz" hasonlítani!
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
Dekken 2019.02.05 23:59:59
@oh.. my..... Hajrá Roli!: Zsu befeszült anélkül is. A feje priceless lesz, mikor leveszi a kendőt, majd előadja a rá kihegyezett beszédet, végül felköti Adrira vagy Gregre. Persze remélhetőleg inkább Gregre. Vajon Zsu beszédes arcára ezután először a megkönnyebbülés fog kiülni, vagy az aggodaloma kiválasztott barátjáért?
Dekken 2019.02.06 00:20:49
@oh.. my..... Hajrá Roli!:
Egyébként én nem utálom Zsut (csak kellően rosszindulatú vagyok és kárörvendő).
Tény, hogy síkhülye a csaj - és ha tényleg van valami betegsége akkor még csak nem is tehet róla -, de olyan szinten, hogy az egyébként szintén nem túl éles eszű társai hozzá képest már-már a tudás fényétől sugároznak. Ráadásul G1G, akiben legjobban megbízik utálja mint a szart és méla undorral tudja csak elviselni, Hunor max dugni akar, meg valakit aki simogassa. Adri talán tényleg mellette van, de megbízhatóság terén ő versenyre kelhet Greggel. Rolit meg szimplán nem érdekli. És a fogadtatása után talán valamit már kapizsgál is az egészből.
Amilyen szinten megvezethető, szerintem neki is sokkal jobb lenne, ha nem ő nyerné meg a pénzt. Nem hiszem, hogy hosszú távon jó vége lenne.
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..