Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scarter

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
Scarter 2019.01.30 17:24:56
@A. Bundy: Először is te tudatlan balfasz. Baromira szó sincs arról ,hogy a GNM-ban különbség van barmilyen típusú ember között pont ez a lényege, ha már okoskodsz csináld rendesen. Másodszor, attól hogy ez egy műküdő logikusan felépülő rendszer, ha valaki nem érti meg a lényegét és pánikol akkor nem nagyon lehet mit kezdeni a dologgal ez nehéz dolog.

Egyébként meg még "ha" nem is igaz az egész dolog az embereknek hitet ad és ez a fontos rész.

Ha abbol indulunk ki, hogy nem is olyan rég még máglyán égették el azt aki az gondolta ,hogy a világ napközpontú ne gondolod azt hogy a mai orvostudomány az alfa és az omega főleg, hogy gyakorlatilag teljes egészében 100 éves tézisekre épül.
Scarter 2019.01.30 17:29:47
@Epikus SZTK: Ha te azt gondoolod ,hogy barmi ami alternatív az ha működik akkor resze lesz az orvoslásnak akkor elég naív vagy. Szerinted abben a gyógyszeripar irányította társadalomban ez reaális? Egyébként ha már autista vagy jasaslom a megoldási javaslatokat ha elfogadod:)