Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garou

225 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ráadásul ma még az edzés is elmarad...hogy az a #&@{<^˘°!!!!!!!!!!!!..
Miért van az, hogy ha valami egy rövid ideig, mondjuk egy hétig faszán tud működni, és önbizalmat ad, és kitartást, és terveket szövök, és sikerélményem van, mert legyőzöm magam, és látok egy kibebaszott pozitív jövőképet, akkor hirtelen jön egy orbitális medvesajt…..
Hejj mija kü, tyúkonyó, kend a szobában, azaz az edzőteremben (ami tulajdonképpen szoba), biz tegnap nem kímélt bennünket Nintai Sempai! A nagy karácsonyi zabálásokra tekintettel megkaptuk a magunkét rendesen. Mert ugye aki korán kel, az hamar elfárad! És minek annyit enni, ha…..
Mi a jó abban, ha van otthon házibuli és te nem vagy meghívva? Hogy a kertben is fogható a WIFI! Nem vagyok kocka! De azért örülök, hogy enyhe a január...
Nédd mán, én meg majd egy éve ide se bagóztam! Na, annak a négy embernek üzenem, aki még félévente egyszer idenéz (ezt most kizárólag a pozitív gondolkodásom mondassa velem állat módon), hogy ezentúl másképp leszen! ..
Van valami irónikus abban, ha a nemrég bezárt, üres ingatlanközvetítő iroda előtt egy hajléktalan fekszik. És az idevágó passzus:  ..
"Akinek van macskája, az tudja, hogy iszik a kutya!"Garoutius..
Ma szarrá vertem a népet Munchkinban. Kétszer is. Kurva jó vagyok! Nem? DE!..
Beléd mar ha kell,Hisz a farkas is ember.Ha hiszed, ha nem...
Ugyan ténylegesen nem az első alkalom, de ezt most már nekem is muszáj kitennem! :)Garou a butakukac üzenete: Mint azt olvashattad a véleményem nem változott, a csaj tündérséges.Tadam üzenete: Basszameg, azt hittem este már tudok nézni Facérok, de még nem. …..
A hó még esik,de már hallani a kisszéncinke dalát...
"Ringa pakia! Uma tiraha! Turi whatia! Hope whai ake! Waewae takahia kia kino!" Ka mate, ka mate Ka ora' Ka ora' Ka mate, ka mate Ka ora Ka ora " Tēnei te tangata pūhuruhuru Nāna i tiki mai whakawhiti te rā Upane... Upane Upane Kaupane" Whiti te rā! Hī!"   ..
Kirakom ide is, azt gondókozzatok! A megfejtők között egy...
Garou 2009.11.21 23:55:13
@adeptus: Ott a pont!
Egy kedves leányzó hívta fel a figyelmemet erre a bandára. Biztos véletlen, hogy megtudtam, hogy léteznek, ugyanis imádom az 50-es évek zenéjét. Mindegyiket, a rockabilly-től a rythm & blues-ig.  Ezekre legalább tényleg igazán jót lehet mulatni, és lehetőség nyílik arra,…..
...kibaszott koporsófödém.....
"Tavaszra ősz jön,Pilléből hópehely lesz:A kőnek mindegy."..
Ez egy mókás finn csapat. Érdekességük, hogy csak full részegen játszanak és nem mellesleg bekerültek a 2010-es eurovíziós dalfesztiválra. És  ez a formáció ugyancsak nem mellesleg annyira szar, hogy hallani kell. Az Eläkeläiset egyébként azt jelenti, hogy Nyugdíjasok, a…..
A tegnapi nap után ma aztán megint ritka fosul érzem magam, a szó legsz*rosabb értelmében. Az elmúlt két napra vonatkozó mottóm a következő is lehetne:"Ha állok, szédülök. Ha fekszem, elalszom. Ha futni kell, akkor futni kell."Az ilyen meleg őszben az a legszebb, hogy az…..
Ilyen címet találtam ma az imdb-n. Ez vajon azt jelenti, amire gondolok? Már, hogy Mr. Nolan belekezdett egy újabb remélhetően az előzőekhez képest is "botrányosan  szar" Batman filmbe? Sajna csak az imdbPro-n lehet megnézni a motyót tüzetesebben. Már lassan elő kéne…..
Ezen is voltam. Mondjuk most muszájból. Milyen szar nekem, mi? Hogy muszájból kell moziba mennem. Na, de ez most nem is lényeges. A lényeg az, hogy ezt, aki teheti, és nem rókázik be a rákfajú szörnyezetektől és a kelleténél kicsit is realisztikusabban, valamint az úgymond mocskos…..
Mi a tanulság a nyílvesző, a kezem és a palma tex találkozásából? Hát, kérem az, hogy a nyílvessző megjavul, mert kap szép új hegyet, vagy tollat, a kezem meg egy hónap után meg még mindig vékony, megszáradt, aprócska kis ragasztó foszlányoktól igyekszik megszabadulni. Én meg…..