Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agravet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világunkat sokféle ember lakja, különböző IQ-val. Szinte mindenki azt akarja mondani magáról, hogy intelligens, bár intelligens embernek lenni néha nehéz. Ennek ellenére különösen szakmai környezetben egy kis ész egyáltalán nem árt. A kevésbé intelligens embereknek olyan szokásaik vannak ugyanis,…..
agravet 2021.02.11 21:02:37
Miután egy párkapcsolat ténylegesen kialakult, a párok életében komoly beszélgetések veszik kezdetét, amelyek közül az egyik a pénzügyek témaköre. Kezdődik azzal, hogy meghatároznak egy összeget az esküvő fedezésére majd pedig megbeszélik a további pénzügyeket a jövőjükre nézve. De vajon mi a helyes…..
Más-más okokból ugyan, de Mexikó és Kuba is meglehetősen izgalmas terep az oda látogató turistának, pláne akkor, ha az kilép a szervezett keretek közül és például autót bérelve kalandozna egy sort az országban, mint azt Stevenék is tették. Aztán ez lett belőle...
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..