Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskamedve888

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készülhet-e igazán jó korhatáros vígjáték gyermekekről? A Jó srácok alkotói ennek a kérdésnek a megválaszolására tettek kísérletet, de igazolja-e őket a szexuális segédeszközökkel megrakott végeredmény?..
macskamedve888 2019.08.17 18:14:39
@exterminador: Én is néztem ezen. Nálunk a gimnáziumban már voltak piálások, az osztályomból sajnos jó pár alkesz kitermelődött. Viszont 12 évesen az volt a merészség, hogy Prodigy-t hallgattunk. Kávélikőrbe belekóstoltunk, ennyi. De pálinka? :D

A kritika az jó.
Már most biztos, hogy a Rammstein nemrég megjelent új nagylemeze 2019 egyik legnagyobb könnyűzenei sikere lesz. A most indult turné is óriási siker, előre telt házas stadionokkal, illetve a lemez is rendkívül jól figy fizikai verziójában is. Persze a zenekar is promóz, a szokásos filmszerű…..
macskamedve888 2019.05.30 18:19:22
@Fotósképző: " usa zene " ez így mi...? Szerinted pop zenét csak a démonizált USA-ban csinálnak?USA zene többek között a Morbid Angel, Angelo Badalamenti cuccai, Slayer, stb.
macskamedve888 2019.05.30 18:21:28
@Eugene Horse: Direkt ilyen, sok embernek nem jön át ez a fajta gyökér "irónia".
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
macskamedve888 2019.05.07 14:22:47
@,,: A lényeg, hogy nem úgy alakul a sztori, ahogy a történések maguktól sodornák, életre keltenék, hanem fordítva, mindig ezekhez a fix plot pontokhoz alakítják a történéseket

Teljesen egyetértek, ezt érzem én is, a többi pontod is +1. Nagyon erőltetett Dany őrületbe "kergetése".
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
macskamedve888 2019.02.15 14:38:40
@Frau Untermensch4: +1 Egyetértek. Régóta olvasgatom a való világ hogyvoltjait, részben, mert ismerős is ír hogyvoltokat. Ennyi indulatot egyik széria sem produkált, a kommentelők egy része teljesen lealjasult, igazodott a műsor szereplőihez, nyuszómuszóval (akiről elég nehéz elhinnem a hőbörgése alapján, hogy egy harmincas "nő") és a primitív, kötekedő javierrel az élen. Konkrétan egy szinten vannak a kiesett alpári Renátával. Emiatt a csürhe hangulat, minősíthetetlen stílus miatt hagytam abba egy időre a kommentek olvasását, gondoltam felnézek, de ez már tényleg legalja.
Ja most majd jön, hogy biztosan troll vagyok (troll szót totálisan helytelenül használják, de hát mit is lehet várni a gecit kötőszóként használó emberektől), vagy Zsuzsa drukker (egyiknek sem tudok drukkolni sajnos, talán Rolandnak, de nem kapok hisztériás rohamot, mert valaki másnak tapsol). Elképesztő. :/