Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arton

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ilyen mondatokban beszélünk, akkor vége van, lehúzhatjuk a redőnyt, és nem marad más, mint a tajtékzó, vak, feneketlen gyűlölet. A Magyar Narancsban minap  megjelent cikk Wallenberg, a zsidók és amerikaiak ügynöke címen egy bécsi lapra hivatkozva azt állítja, hogy…..
Magyarország 997-1301 6. HUBA 2012.08.20 08:32:24
András új gazdasági mechanizmusa András II. 1205-ben gyorsan hozzálátott programja megvalósításához. A neoliberális gazdaságpolitika meggyőződéses híveként indította el "új gazdasági mechanizmus" nevű programját. Azonban a Mol, a Matáv és a paksi atomerőmű eladása után…..
Magyarország 997-1301 8. EMESE 2012.08.20 08:32:29
Kormány hatalom nélkül István V. halála után nem rendeztek választásokat. A Magyar Nemzeti Front néven egyesült, korábban rivalizáló csoportok a parlamentben szinte egyhangúan választották meg miniszterelnöknek László IV-et. Ő elsősorban a kun tábornoknak köszönhette…..
Arton 2012.08.21 15:25:55
@Gyárfás:

Nyugalom, az "alternative history" Jules Verne és HG Wells óta teljesen elfogadott szépirodalmi műfaj. Több is kellene belőle, mert elgondolkodtat anélkül, hogy relativizálna.
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
Bár nem a méret a lényeg egy településnél (mint az már több kommenetlős vita közben kiderült), érdekes, amit a Délmagyarország állít: miközben Pécs vagy épp Miskolc lakossága fogy, Szegedé nő. Jelenleg 170 ezer felett van és ha így megy tovább, hamarosan az ország második…..
Folyékony Kenyér Bodzás borzalom 2009.09.03 16:00:00
Ok, itt volt előttem, hát kibontottam, pláne, hogy többen is erősködtek, hogy ez nem olyan rossz, mint az aszpartam sújtotta citromos Radler, és hajlottam is rá, hogy elhiggyem: annál roszabb tényleg nem jöhet.Már annak is tudok örülni, hogy nincs traubiszaga. Ehelyett bodzaszörp…..
magyar világos sör Várakozó tíz-húsz üveges sörlistánkat félresöpörve újra egy magyar törzsmárka kínálatbővüléséről lehet szerencsénk beszámolni, ráadásul újra a Sopronitól, mint az ország szemlátomást egyetlen, portfólió-fejlesztés terén érdemben aktív…..
Amikor egy-egy céges weboldal készítésekor felmerül a keresőoptimalizálás, mindig el kell magyarázni, hogy a Google mi alapján dönti el, hanyadikok is leszünk a találati listában. Persze ilyenkor nem jöhetek egy több órás kiselőadással, hanem valami sokkal egyszerűbb, érthető…..