Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciktor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
Ciktor 2019.03.22 11:22:27
@közíró MAXVAL bircaman:

birka, mar megint birkasagokat irogatsz, dehat a penzkereses nagy ur. Igaz semmi sem valtozik magyarorszagon sajnos (i.e. tovarrbra is lopjatok a penzt, es abbol fizetitek magatokat), igy ebben igazad van, csak sajnos ez jon a tobbo olyannan mellekhatassal, mint elvandorlas, elszegenyedes es bealazkodas az oroszokhoz.
A Fidesz és az EPP harca ma csúcsosodott ki. 190-3 arányban szavazták meg azt a javaslatot, amely szerint a Fidesz saját magát függeszti fel az EPP tevékenysége elől, határozatlan időre. Ez egyértelműen egy eléggé defenzív húzás volt a Fidesztől, nem álltak bele az Európai Néppárt elleni harcba,…..
Ciktor 2019.03.21 15:06:52
@MAXVAL bircaman közíró:

"A Liberális Néppárt pánikolását jelzi ez az ügy. ". Persze, hogy azt, dehat elore libaralisok (mint en magam is), es ebben a FITYESZed is benne van, nem is olyan regen irta ala a nepparti dokumentomot, ahol kijelentette, hogy a Liberalis Demokracia az igazi ut. Most akkor, hogyan is allunk?

Vagy Viktatorod (aka. a fonokod) ott is hazudott?
Ciktor 2019.03.21 16:05:24
@MAXVAL bircaman közíró:

Azert alljunk mar meg egy pillanatra - lehet irogatni hulyesegeket, ugy, hogy fizetnek erte kedves birkam, de, hogy orban allamferfi? mindennek van hatara, habar ugy gondolom, itt meg te is elmosolyodtal azon amit irtal es magadon :)))))

Csak igy tovabb, es lehet nemsokara megvilagosodsz!
Ciktor 2019.03.22 08:42:18
@Minden lipsi hazudik.: dehat a Fityeszed i seppen ezt csinalja - nekik lehet --oooups, nem, mer eppen felfuggesztettek magukat...
  Voltak a nemzet életében daliás idők. Daliás idők, amikor így szavalt a költő: Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a haza becsülete.   Hova lett a haza becsülete? Mennyit ér ma egy magyar ember? Vácon 5 kiló krumplit, Zuglóban 2 liter tejet,…..
Ciktor 2019.03.12 15:19:33
@konrada:

Igen - nem szenlapatolassal, ezt viszont az is segiti, hogy tanultam, nem is keveset es szerencsere nem magyarorszagon, mert azzal a tudomannyal, khmmm, tenyleg csak szenlapatolasnal lehet elhelyezkedni , sajnos. Persze, ha gazszerelo vagy, ahol tanitanak uzletet is akkor teljesen mas a helyzet..:)

- VISZONT, gyorsan megneztem, hogy europaban hogyan is all a szenmunkasok keresete es hirtelen ezt talaltam:

Legalapabb fizetes:
Grade 1 £13.00 all hours ami ugy 4700FT/hr ami durvan 850000ft/ho (2600euro), szenlapatolasert. Szerintem mar annyibol sem kellene elfogadni a feldisznot.

innen:

www.glassdoor.com/Job/jobs.htm?suggestCount=0&suggestChosen=false&clickSource=searchBtn&typedKeyword=coal+plant+operator&sc.keyword=coal+plant+operator&locT=N&locId=2&jobType=
Ciktor 2019.03.12 15:28:43
@konrada:

egy elobbi hozzaszolonal meg is van a valasz:

"A G7 szerzője kiemeli, hogy míg 2013-ban a bérköltségek és az üzemi eredmény egyaránt az árbevétel 11-11 százalékát tették ki, az olló kinyílt a profit javára: 2016-ban a bevétel mindössze 6 százalékára rúgtak a fizetések, míg az üzemi eredmény az árbevétel 17 százalékát tette ki, amit a szaklap szerint"

annyiban, hogy viktator meg a stromanja olyan szinten lefolozi a hasznot ami gyakorlatilag sehol a vilagon nincs. namarmost, ha TENYLEG a magyar emberekert "dolgoznanak" akkor nem 6%-ot forditananak a fizetesekre, hanem mondjuk 12%-ot amivel mar duplaznak a fizetest...

Persze, lehet ezt ugy is nezni, hogy ha tul sok penzt kap a munkavallalo, akkor esetleg elkezd mast is kerni, mondjuk igazi demokraciat, ami mar nem annyira jo (a klannak)
Ciktor 2019.03.12 16:37:27
@MAXVAL bircaman közíró:

kedves birka, Brumella helyesen cselekedett - habar eros a gyanum, hogy a stromanok kozott magasan szerepel az 50 millios bonusszal, szoval csak latvanynak rendeztek meg Viktatoroddal, mivel a kisemberek csak egy feldiszno bonuszt kaptak ami ugye nem egyenlo 50millioval...
Nem ez az első eset, amikor a magyar kormány vétója miatt nem képes az EU egységesen fellépni. Orbán Szijjártóval fúratta meg a Kínával szembeni uniós egységet, ahogy korábban és most is az arabok bevonását a migráció kezelésébe...