Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szdszveszpremmegye

146 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves SZDSZ-esek, szabad gondolkodók! Az elmúlt két évben megtiszteltetés volt számomra Veszprém megye SZDSZ-es eseményeit szervezni. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segített a rendezvények megszervezésében vagy részt vett azokon. Külön köszönöm Molnár Margit megyei elnök,…..
Dr. Szőke László, Veszprém megye 5. sz. választókerületének MDF-SZDSZ színekben induló képviselőjelöltje Ősi, Pétfürdő, és Öskü után Várpalotán is lakossági fórumon ismertette elképzeléseit a lehetséges parlamenti munkáról. Elmondta, hogy számára a politika…..
Dr. Szőke Lászlót az Országgyűlésbe!     Miként az várható volt, az utóbbi időben Magyarországon sok ember jutott arra a felismerésre, hogy dr. Szőke Lászlónak, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége elnökének az Országgyűlésben is hasznosítania…..
SZOLGÁLAT A POLTITKÁBAN!SZOLIDARITÁS AZ EMBEREK IRÁNT!Dr. Szőke László Veszprém megye 5. sz. vk. MDF-SZDSZ képveselőjelöltje azESÉLYEGYENLŐSÉG JEGYÉBENLAKOSSÁGI FÓRUMOT TART:márc. 8-án (hétfő) 18 óra Ősi, Családsegítőmárc. 9-én (kedd) 18 óra, Pétfürdő, Közösségi…..
  Pár percet kértek Várpalota - Rendhagyó módját gyakorolta szerdán a választási kampánynak dr. Szőke László azzal, hogy egy kis pult mögé kiállt a vár melletti ABC előtti térre.   2010. február. 18. csütörtök | Szerző: Győrffy Árpád - Minden…..
 Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! Kedves Barátom! Az SZDSZ, a magyar liberális párt megalakulása óta következetesen képviseli a liberális és az európai értékrendet. Az országgyűlési választásokon az MDF és az SZDSZ közös összefogással támogatja Bokros Lajost és…..
 Dr. Szőke László Veszprém megye 5. sz. választókerület képviselőjelöltje vagyok. Több, mint négy évtizede élek Várpalotán. Ügyvédként csaknem húsz éve ingyenes jogsegély szolgálatot tartok a városban és környékén élők számára. Szociálisan érzékeny, liberális…..
Négy MDF-es két SZDSZ-es és egy Kisgazda jelölt indul szövetségben megyénkben a tavaszi országgyűlési választásokon. A jelölteket Kuti Csaba az MDF Veszprém Megyei elnöke mutatta be a sajtó munkatársainak a párt irodáján ma délután. A politikus hangsúlyozta a demokratikus…..
Az MDF zászlaja alatt sorakozott fel a megyében az SZDSZ és a Független Kisgazdapárt is. Farkas Bertalan viszont nem vállal jelöltséget a párt színeiben - tájékoztatta a sajtót az MDF megyei elnöke kedden - Varga Domokos PéterKuti Csaba elmondta, a szövetség Bokros Lajos…..
 A megyében három párt egyéni képviselő-jelöltjei indulnak MDF-színekbenKuti Csaba az MDF megyei választmányának elnöke sajtótájékoztatón mutatta be a három párt együttműködésével indított egyéni jelölteket.A jelöltek három párthoz tartoznak, és az MDF színeiben…..
 Napló, 2010. 02.02. - Az Európai Unió Régiók Bizottságába dr. Szalay Andrást állandó tagként delegálta a magyar kormány, dr. Bóka Istvánt pedig póttagként - jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, Pál Béla,…..
"Szeretném, ha Budapesten, Magyarország fővárosában létrejönne a Büszkeség Háza, s a ház tartalmát egy olyan, állandó s folyamatosan megújítható kiállítás adná, amit én úgy hívok: Magyar Arc." - Gerő András Várpalotán ezzel a…..
2004-től Magyarország az Európai Unió tagja. A tagság intézményesen is az eddigiekhez képest új kontextusba helyezte Magyarországot, s ez lényegesen eltér attól, mint ami történelmünket eddig jellemezte. Magyarország saját szuveneritását megtartva lett egy nagy nemzetközi…..
Január 14-én a lakossági fórumon sikerült másképpen, szakmai alapokon beszélgetni a belváros megújításáról. A jelenlévők megismerhették a jelenleg az Önkormányzat által elfogadott és a szakma szerint még szóba jöhető alternatív megoldást is. Az utóbbi olyan koncepció,…..
Az SZDSZ Veszprém megyei szervezete adományosztást rendezett Veszprémben, a munkanélküliek és a hátrányos helyzetűek megsegítésére. Tekintse meg a Veszprém TV riportját itt. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Soha nem látott mélységekben az SZDSZ népszerűsége. A párt most bűnhődik azért, mert letért a helyes útról. Létezik-e kiút ebből a szorult helyzetből? Molnár Margit, a párt megyei elnöke szerint igen. A múltbéli hibákról és a jövőbeli tervekről beszélgettünk.– Az…..
Szalay Andrással, az SZDSZ veszprémi frakcióvezetőjével készített interjút a Veszprém TV.>> tovább a videó megtekintéséhez!..
2009. október 23-án, az 1956-os forradalomra emlékezve az SZDSZ képviselői elhelyezték koszorúikat az '56-os emlékműnél. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/szdszveszpremmegye/szdszveszpremmegye/2009_oktober_23_koszoruzas/feed", "width":"400", "height":"300",…..
,,ezerhétszázhárom, nyolcszáznegyvennyolc,és ötvenhat: egyszer minden száz évbentalpra állunk kínzóink ellen. Bármikövetkezik, boldogság, hogy megértem; –"Faludy György: 1956, te…..
Több megyei médium is beszámolt a látogatásról.NAPLÓ: Nem számol bukással az SZDSZVeszprém - Képesek vagyunk megújulni, a hétköznapi kérdésekre liberális választ adni az embereknek, s csak azzal a forgatókönyvvel számolunk, hogy az SZDSZ bejut jövő tavasszal a…..
Náci jelképek a falon (Napló)Veszprém – (hgy) – Az SZDSZ megyei szervezete feljelentést tett a rendőrségen, mert ismeretlenek náci horogkeresztet és nyilas-keresztet festettek a városközpontban a Jutasi úti aluljáró falára – közölte tegnap a párt illetékese a…..
Augusztus 2-án magyar állampolgárok ezreinek tragikus és értelmetlen halálára emlékezünk. Olyan magyar állampolgárokéra, akiket először magyarok korlátoztak emberi és politikai jogaikban, és akik később magyar emberek közreműködésével kerültek a haláltáborokba.Ezen a napon…..
Tekintse meg a VeszprémTV által készített interjút, melyben Molnár Margit, Hartai Ervin és Szalay András vett részt a választmányi ülés után.A felvétel megtekintéséhez kattintson ide!..