Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stalwart

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem hogy aki tegnap ott volt annak nem kell semmilyen kommentárt fűzni ehhez, pontosan tudja miről van szó. Sajnos nem sikerült a felzárkózás, de ez már nem rajtunk szurkolókon, vagy a játékosokon, hanem 4 játékvezetőn múlott. A mérkőzés a lehető legjobban kezdődött…..
stalwart 2010.03.20 17:35:27
@DAKTARI: Mi van!!!??? Itt egy valaki okoskodik hülye felé… vagy mondhatnám azt is, hogy bolond lyukból bolond szél fúj… Nézzél tükörbe hülye zebraimádó!!!
Az OB I.-alapszakaszgyőztes leigazolta a gyergyói Progym második legeredményesebb játékosát. Az 1985-ös születésű támadó 30 Mol Liga-mérkőzésen 16 gólt szerzett, 14 gólpasszt adott. Kiricsenko szerepelt az ukrán U18-as és U20-as válogatottban is divízió 1-es…..
stalwart 2009.01.28 16:13:26
.... de csak az idei OB1 végéig, kölcsönbe!
www.progym.ro:” Az ukrán játékosokkal kapcsolatos legfontosabb hír, hogy Vitalii Kyrychenko a következő két szezonban is a csapat tagja lesz, aláírta két éves szerződését.”
Sok sikert neki a magyar pontvadászat hátralevő részében.
Három sima mérkőzést várhattunk a vasárnapi Mol Liga-sorsolás alapján. Az is lett, de becsúszott egy hatalmas meglepetés. Az UTE, az NZ-Stars és a Progym nyert.Kezdjük a váratlansággal. A 38. percig vezető HC Csíkszereda negyedóra alatt hat gólt kapott Gyergyószentmiklóson, és a…..
Soron következő mérkőzéseit Gyergyószentmiklóson játssza a HC Csíkszereda, amelynek fő támogatója reméli, az együttes néhány héten belül visszaköltözhet Csíkszeredába – írja a Csíki Hírlap. Kurkó János a Sportklubbal már nem áll szóba, magasabb szinten próbál…..