Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy sorozat, amiben történelmi folyamatok elemzésén keresztül próbálok eljutni a mai politika lehetséges következményeinek előre jelzéséhez. 1. Magyarország bukásai             A honfoglalással letelepedési helyet szerzett magyarság és a népvándorlás során hozzácsatlakozott népek képeztek akkora…..
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön 2019.01.28 09:44:23
@$pi$: Az áramfogyasztás nem fog nőni. Legalábbis nálam biztos hogy nem fog a hálózatról fogyasztott áram. Ha elektromos autót veszek, telepítek háromszor annyi napelemet, de lehet még széláramtermelőt is. Ha kell felásatom az egész kertem és földenergiát telepítek. Ezek még nincsenek, tehát a lehetőségek tárháza végtelen. A lényeg, hogy az ilyen erőműveket vásárolgató mészaros féle tolvajoktól függetlenítsem magam.
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön 2019.01.28 09:51:16
@Ma Baker: Egy hülyegyereknek minden információ új. Pláne, ha azt nem a rabszolgatartó gazdája szájából hallja.
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön 2019.01.28 10:13:01
@lenörd hofstadter: Leírtam, ha figyeltél, nem egy év alatt költöttem rá, hanem folyamatosan. Nem hülyeségeket vettem az elmúlt évtizedekben, amiknek az értéke pár perc alatt nullázódott(mobiltelefon, kocsi, mindenféle szutyok személyi hitelekre új tévé, laptop stb. ) hanem ilyeneket. Hogy őszinte legyek nem számolgattam, mennyit költök, mert nem érdekelt. A kajaköltséget sem számolgatom a boltban. A lényeg hogy senkinek semmit nem fizettem munkadíjat, mindent magam csinálgattam hónapról hónapra, szorgosan, mint a hangya. A lényeg nem a kiadáson van, hanem a bevételen. Ha a havi bevételből futja, bármit megvehetsz. A házépítésnél mondjuk szerencsém volt, mert típustervet vettem a rendszerváltáskor pesten egy nagynevű tervezőirodában, ami igen átgondolt volt műszakilag, fekvésben, elrendezésben, hőszigetelésben és mindenben, csak kicsit kellett javítani, és nem egyedi kocka, hanem mediterrán jellegű lapos kis ház, jól is néz ki. A rendszerváltás után pár évvel pedig ugyanazok a modern építőanyagok, berendezések(YTONG, BRAMAC, Baumit, Austrotherm, Lindab, Schiedel, Kömmerling, Vaillant stb.) már rendelkezésre álltak, mint most. Nem utolsósorban pedig a minősége jobb volt, mint a mostani építőanyagoknak. Arra kellett figyelni, hogy a szakik úgy építsék be ahogy kell, mert akkor még azt sem tudtákbl sokan mi az, hogy Ytong vagy Schiedel.És a teleknek is jó volt a fekvése, széles, nem árnyékol a szomszéd délkeletről stb. ezekben szerencsém volt.
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön 2019.01.27 21:36:45
@Én de genere Mi: Az orbánszekta mindig azt HISZI, hogy a velük egyet nem értők olyanok mint ők. Jó példa erre a tévészékházas buli. Folyamatosan azon rinyáltak, hogy az ellenzék ugyanúgy szétveri a székházat, ahogy ők 2006-ban tették. Pedig dehogy. Senki nem akar semmit szétverni, utcaköveket hajigálni, ahogy ŐK TETTÉK annak idején. Csak egyszerűen demokráciát akarnak, hogy ne legyenek elnyomva.
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön 2019.01.27 21:36:46
@Én de genere Mi: Az orbánszekta mindig azt HISZI, hogy a velük egyet nem értők olyanok mint ők. Jó példa erre a tévészékházas buli. Folyamatosan azon rinyáltak, hogy az ellenzék ugyanúgy szétveri a székházat, ahogy ők 2006-ban tették. Pedig dehogy. Senki nem akar semmit szétverni, utcaköveket hajigálni, ahogy ŐK TETTÉK annak idején. Csak egyszerűen demokráciát akarnak, hogy ne legyenek elnyomva.
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön 2019.01.28 05:27:55
@Én de genere Mi: Olyannal ne vitatkozz aki belenyúl a közösbe, és nem vágják érte le a kezét. Az mindig örülni fog, hogy ezt büntetlenül megteheti, és tapsolni fog a rendszernek, akármit is mondasz neki. Szerintem az itt megszólaló orbánszektatagok mindegyike ilyen.
A hamarosan mozikba kerülő új magyar nagyjátékfilm, a Kárpáti György Mór rendezte Guerilla kapcsán érdemes felidéznünk történelmünk egyik legfontosabb időszakának, az 1848/49-es szabadságharcnak az eseményeit. A visszaemlékezést ezúttal azonban egy kétely megfogalmazásával tesszük.  Az első…..
Az Orbán-rezsim dinamikus diktatúra, amelyben a hatalmi eszközök megválogatását az alkotmányozó többség megtartásának érdeke vezérli. Végső soron minden áron. A sajtó, ahogy az ellenzéki pártok, a bíróságok vagy egyáltalán az emberi jogok, tehát a formális demokrácia intézményrendszere, de az adó-…..
Körömpörkölttörkölyt hörpölő Ödön 2019.01.27 19:36:49
@444: Soros nem szól be a magyar politikába. Ha beleszólna, orbánc már rég megbukott volna.