Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sét

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerző közgazdász, az MTA kutatója  A magyar népesség jelentős hányada úgy érzi, rosszul él. A szegénység mérésével foglalkozó európai statisztikák alapján úgy tűnik, nem is nagyon téved ebben: az Eurostat idén februárban közzétett adatai szerint…..
Sét 2012.04.23 19:57:17
Megint beszólt Kövér László, akire kis híján azt a feladatot szabta Orbán, hogy testesítse meg a nemzet egységét. Most megint úgy látja, szégyen, hogy az MSZP ott ül az országgyűlésben.Ezek szerint szégyen lenne 2010-ben közel egymillió ember akarata? Ennyien szavaztak ugyanis…..
Sét 2012.04.22 09:46:22
Sokan tekintik a plágium-ügyet egy sármos férfi jópofa stiklijének.Az biztos, hogy Schmitt Pál akkor csinált igazán komoly ügyet ebből a stikliből, amikor nem vállalta. Tisztázás címen két hónapja a Kossuth rádióban hazudozni kezdett. "Akkoriban", mondta, mármint…..
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
  „Kétségkívül az volna a legtermészetesebb, ha mindenkor a legjobb állna az élen, a legokosabb és a legtöbbet tudó, a legerősebb és a legvértezettebb, az a szem, amely legmesszebbre lát előre is és hátra is, ama világító gyújtópont, melyben a világ minden sugara…..
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Sét 2012.01.20 10:48:06
A szakértői kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja. Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerősödött a szakértői kormány iránti vágy; tulajdonképpen…..
Minden jel arra vall, hogy a magyarországi demokráciát féltő, diktatúrát kiáltó hangok erősen túlzók. Nem épül itten semmiféle bolseviki teljhatalom, nincsenek az oroszok a spájzban. Mindössze annyi történik, hogy éppen ezekben a kemény hetekben derül ki alighanem mindenki…..
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Először is szeretném leszögezni, hogy aki a nevemben írogatott a Twitteren, nem fogja ezt megúszni. Bújjon akármilyen sötét romkocsmák tömeges magányába, rejtőzzön bárhol ez az erkölcsi hajléktalan, utolérjük és az inkvizíció Kocsis Máté barátom segítségével…..
A Zugügyvéd napi szinten találkozik olyan esetekkel, hogy valaki kezesség, vagy más helyett átvállalt hitel miatt veszíti el a vagyonát. Azért bénító a jogtudatosság ilyen mérvű hiánya. Tisztelt Zugügyvéd!  a következő esettel kapcsolatban szeretném tanácsát,…..
Ma Gyurcsány Ferenc az ügyészség előtt, az Index szerint azt mondta:  „rá kellett jönnünk, hogy évek óta más zajlik, nevezetesen az, hogy a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára”. És akkor lehet sajnálni, szeretni, utálni, szopni, nyalni, ütni,…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
On the Spot Orania – Johannesburg 2010.07.04 14:56:00
Eszterrel félórán át vitatkoztunk telefonon. Ő negyedik napja Johannesburg legkeményebb negyedeit járja fekete bandák védőgyűrűjében (máskülönben valószínűleg már nem élne vagy bedrogozva, szexrabszolgaként ismerné meg Afrika legsötétebb bugyrait, így viszont befogadják,…..