Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hobbigyuros

75 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
Edzésnapló Miért edzünk? 2012.02.11 19:01:00
- Miért olyan jó súlyokat emelgetni? Miért jársz edzeni?  - Ezerszer felteszem ezt a kérdést magamnak és minden alkalommal más választ kapok. Kezdetben a lányoknak akartam tetszeni, elvégre a kigyúrt pasik mindig bombanőkkel mászkálnak. Aztán rájöttem, hogy ennek kevés köze van…..
Edzésnapló Blogajánló 2011.10.30 00:48:00
Sikervadász blog - Hogyan sportolj eredményesen? Üdvözlök mindenkit késő éjjel! A sportból motivációt és kitartást tanulunk, melyek az élet összes területén a siker alapjai. Ma találtam rá egy új blogra ami a sikerről, a sikeres élethez vezető útról szól. A…..
 Két hete szedem az Anadrolt, a doboz fele már elfogyott. Itt az ideje egy rövid összefoglalásnak.   Pozitívumok: Erőben nem sokat dobott,azonban körülbelül 3 kilót szedtem fel két hét alatt, ami enyhén szólva soknak számít. Főleg, hogy a hasam nem lett fedettebb. Ez…..
hobbigyuros 2011.02.11 19:29:02
@dalát cosso: Még van egy kis idő 21 éves korig...
Én csak a saját tapasztalataimat tudom leírni és én kifejezetten élveztem a hőhullámokat, legalább volt valami "azonnali hatása". Nekem megérte szedni és azok a minimális mellékhatások egyáltalán nem hátráltattak semmiben.
hobbigyuros 2011.10.18 23:08:02
@jakson: Hello! Akkor 19voltam. Nem mondom, hogy szedd nyugodtan mert nem vagyok vizsgázott szakember, de én szedtem. Tegyük hozzá hogy akkor a kajám rendben volt ment a csirke+rizs, 3éves edzésmúlt mögöttem és az alapkiegek is megvoltak. Vitamin+fehérje. A döntés a tied de nem véletlenül írták rá a 21 éves kort. Remélem segítettem :)
hobbigyuros 2011.10.29 14:42:13
@christopf: Nálam nem jelentkezett semmilyen mellékhatás. Ellenkezőleg...kevesebb alvással is energikus voltam.
De ez emberenként változhat. Ha szedni akarod,előtte olvasd el a tájékoztatót.
 Nyugi, nem felejtettem el írni, csak a betegség három hete kínoz. Jelenleg...67 kiló körül vagyok és ma kinyomtam 110kg-t fekve, szabályosan. Hamarosan újrakezdem az írást és az edzéseket is... ...ja és egy kis "kitérő". Valószínüleg - ha nem lesz munkám -…..
    A testsúlyom csökken, az erőm növekszik. Ezt hogy csinálom? ..
Edzésnapló Start. 2011.09.10 16:21:06
   Bedugtam a kulcsot a zárba...kicsit haboztam, majd kinyitottam az ajtót...ismerős helyiség, nosztalgikus illat és régen látott ismerősök. Gépek és súlytárcsák. Újra itt vagyok, három hónap után. Az első hét átmozgató és egyben szintfelmérő edzésekkel telt.…..
   Mint tudjátok a nyárra letettem a súlyzókat,helyette állóképességi edzéseket és nyújtást végeztem, előbbit sem rendszeresen. A zsír és folyadékveszteség miatt gyengültem erőben és a tavasszal a combjaimra feszülő farmerekbe lazán belebújok. Nem rágom a…..
Szép az élet süt a nap Tomi meg gyur egésznap...:D nahjó azértaztnem de elégsokat kísérleteztem mostanában kiprobáltam a 6 napos edzéstervet osztva napi 2 testrésszel kétszer melleztem hozottis eredménytmeg nemis pl simán hozzá szokott a testem sőt kívánta a plussz edzést…..
 Remélem ez a bejegyzés felébreszt néhány embert a rózsaszín felhős álomvilágból...    Éreztétek már valaha, hogy egy párszáz méteres táv után már levegő után kapkodtok? A szívetek erőteljesen pumpál és szúr az oldalatok, ismerőseitek pedig gúnyosan…..
Vannak, akik szerint emelni kell Magyarországon a dohánytermékekre kivetett jövedéki adót. Mások szerint... stLight.options({ publisher:'18355ba4-a04c-4a33-a76f-847aadfc0f80', onhover:false });Click Here for PollOnline SurveyConjoint Analysis | Polls | Mobile Surveys | Feedback TabView…..
Edzésnapló Nyáriszünet 2011.06.26 16:14:00
      Régen jártam erre, sok dolog leírása elmaradt, ezért megpróbálom összefoglalni, mi történt az elmúlt hetekben.      A nyári meleg beköszöntével semmi kedvem az edzésekhez. Az iskola utolsó heteiben belehúztam és…..
Edzésnapló Mit és Hogyan... 2011.04.28 20:24:00
                 Egy hónapja nem írtam de ez nem jelenti, hogy abbahagytam az írást. Az embert a tettei mutatják meg, szól a közhely... Most a tettekről lesz szó. A legtöbben annyira felszínesen gondolkodnak hogy…..
hobbigyuros 2011.05.28 18:21:31
@Darky_: Az intenzitás nem néz ki rosszul, a magas ismétlésszámokat én is alkalmazom újabban, elég sokat segítenek állóképességben.
Szalagunk az nincs, tipikus oldschool terembe járok :D
        Rendhagyó cikként készítettem egy listát azokról a zenékről, amelyeket én mindenkinek ajánlok edzésekre. Nincs gyengédebb és keményebb "vonal", edzeni csak teljes erőbedobással érdemes. A lista nem teljes de amint összejön…..
Edzésnapló Szeminárium 2011.05.20 23:29:57
                A héten egy új arculattal újraindult konditeremben jártam egy szemináriumon, ahol találkoztam Kathi Bélával. Először találkozom profi testépítővel személyesen, így az első néhány percben a…..
Edzésnapló Belső értékek 2011.03.21 17:38:58
-          Nem jössz Xy-ra, erőemelő versenyre? – kérdezte egy jóbarátom. -          Nem, köszönöm, kihagyom. Engem nem vonz a versenyzés – válaszoltam – Ha van helyi verseny,…..
Edzésnapló Karedzés 2011.03.08 17:29:00
 Az első edzésem az „új” teremben. Idézőjelben, hiszen tanszünetben mindig ebben a teremben edzem és a szombati versenyre is a tulajdonossal mentünk. A terem jobban felszerelt a mienknél, van elegendő gép, súlyok és szakmai segítséget is szívesen nyújtanak, ha nem…..
hobbigyuros 2011.04.01 22:59:19
@Csabi.: Ez szimpla megszokás nálam,de majd teszek egy próbát... :D
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Az elmúlt két hét mozgalmasan telt, ami a tapasztalat szerzést illeti. A versenyen, amit szerveztem az utolsó utáni pillanatban eldöntöttem, hogy elindulok. Elindultam. Megnyertem. Kicsit örültem és kicsit nem. Örültem hogy a legjobb vagyok és nem örültem, hisz – annak…..