Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopp hopp

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30. hét   HÍR: Felmentettek három tojásdobálót  - Véget ért délután öt óra után az utolsó, a szombati Meleg Méltóság Mente napján őrizetbe vett tojásdobáló gyorsított tárgyalása is – kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol a szombaton…..
hopp hopp 2008.09.23 15:39:34
Bréking nyúz a CERN központból, csak ma, csak itt. Bojtár Lajos - Cserépfaluból elszármazott agy -  a helyszínről kommentálja az "istenrészecske" keresést: Egy kicsit már késésben vagyok, rohanás az autóhoz irány a vezérlőterem. Ezen a héten nem vagyok…..
hopp hopp 2008.09.10 22:50:11
Egy újabb évente ismétlődő rangos High Times-ökörség közelít. Szeptember 27.-én Malibuban adják át a 8. Stony Awards díjait az év legfüvesebb filmes kategóriáiban. Az év szmókerére és szmókercsajára az internetezők is szavazhatnak itt. Nem bíznak túlságosan a beszívott…..
Bizony sokan ácsingóznak arra, hogy lecsapdossák a keresztények által jómagasra felküldött labdákat - ezt már előző sokkoló videós bejegyzésünkben is említettük. Liberális újságírónak csemege a szexbotrányba keveredett televangelista, pláne ha homokos. Ilyen ínyenc falat…..
hopp hopp 2008.09.10 22:42:06
Ön szerint a Google mennyire szolgálja egy lehetséges Világkormány törekvéseit? A Google erős, több nálunk és felszállt a fejünk fölé. A Chrome szemeken keresztül már látja azt is, amit Gbejelentkezés nélkül csinálunk, ezekkel a jópofa műholdakkal meg lehet csekkolni Palikot,…..
Republicator Petőfinek szerválok 2008.07.12 08:20:00
Stein posztjára folytatásként, ha már Székesfehérvárról volt szó. Merthogy ott nem csak Petőfi van, hanem pozitív példák is, ne meg persze történetek. St1: A minden lében kanál Stein is hozzáfűzte rosszindulatú beszólásait.  Varkocs A hős várkapitány, aki kirohant a…..
killtheradical A punk halott? 2008.07.08 06:03:00
Állítják kint az indexen egy bécsi kiállítás kapcsán. Erre szokás azt mondani, hogy: "It's like you own the definition of punk, but punk is undefinable." Érdekes mód maga a cikk is felsorol néhány olyan ismérvet, amik nem halottak, hiszen a mindennapi életünk részévé…..
hopp hopp 2008.07.10 12:46:49
Pesty László sem elégedett. Csak gratulálni tudok. Az e heti blog-témajavaslatokhoz (26. hét). Lenyűgöző tárgyilagosság, brilliáns objektivitás. A kormánypárti elfogultságnak nyomát sem látni. Ez igen! A három felvetésből egy viszonylag semleges, (magyar Hyde Park) kettő pedig…..