Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frensy

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a Peti haverom, osztálytársam volt a középsuliba, állandóan azt beszéltük a sulipadban, hogy hogyan lehet minél nagyobbakat, okosítani. Na úgy néz ki Ő megfogta az Isten faszát, valamelyikét biztos. Történt ugyanis, hogy Ő is mint én, nyomta az ipart, rendesen. Dolgozott,…..
  Menj biztosra: Ne házasodj sem államilag, sem egyházilag! Légy te is magánházas! Ja és a fizetős, adathalász társkereső irodákat is kerüld messzire!..
retro gastro Macskanyelv 2010.04.12 06:26:00
A Macskanyelv a ’70-es ’80-as évek legjobb minőségű tejcsokoládéja volt. Kakaóvaj tartalma elérte a 30%-kot, ami az akkori időkben kiemelkedőnek számított. Családunkban macskanyelvet kizárólag vendégségbe vittünk ajándéknak, vagy kaptunk, ha hozzánk érkeztek…..
Az emberek jönnek mennek ... olyanok mint a vándor madarak, és aki egyszer megérezte a szabadság ízét nem nagyon találja itthon a helyét sokáig, újra szeretne, nem szeretne tovább kell állnia....  Nehéz elbúcsúzni, de be kell látni vannak emberek akik örökre mellettünk maradnak, és vannak akiknekaz…..
Fura hogy egy könyv vagy egy film mennyire befolyásolhatja az érzéseinket felfogásunkat a világgal kapcsolatban..... Irigykedni lehet..de nem változtat semmin hisz nem dönthet más a sorsunkról nem érezhetik át a fájdalmunkat, örömünket...hiába is mondja valaki h megértelek...hiszen ha melletted fáj…..
Egész életünk olyan mint egy végtelen lépcsősor...hol fent hol lent de mindig haladunk valamerre....és mikor azt hisszük már nincs lejjebb, mégis van..viszont fordítva is igaz, soha nem tudhatjuk mikor ki áll mellettünk korlátként, akibe kapaszkodhatunk, vagy ki van egy vagy pár lépcsővel felettünk…..
...ez lehet h csak a naivitásom miatt van emiatt kaptam már hideget és meleget is...de miért miért nem tudjuk elfogadni és tolerálni azt ha valaki máshogy gondolkodik mint az átlag!! Ezek az emberek (velem együtt),  ha nem változtatnak, semmi másra nem számíthatnak csak arra h mindenhol…..
  Gyermekkoromban mikor megkérdezték mi szeretnék lenni mindig azt mondtam FELNŐTT, szerettem volna önállóan eldönteni mikor mit veszek fel mit eszek...épp kivel játszok....Milyen egyszerűnek tűnt akkor minden...a véget nem érő napok, mikor a legnagyobb probléma maximum annyi volt, hogy valaki…..
Mindíg van egy pont, egy érzés egy helyzet ...  Mikor először rájössz:  hogy nem minden olyan mint ahogy kis korodban megálmodtad.Hogy a buborékodból kiszabadulva túl közel van a föld és hiába szeretnél 20 cm rel felette lebegni soha nem juthasz vissza, hiszen egyszer láttad soha nem…..
Előzetesben annyit elmondhatok, hogy ez a produktum az előzőnek pont a szöges ellentétje! Ha az autós hasonlatoknál kéne maradnom talán aztmondanám hogy ez egy Lada Niva ami ugye bűnronda, de ha kell kihúz a szarból :)Kívülről igen csunyácska. Magamnak biztos nem venném meg csak,…..