Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Populista tekintélyelvű autokrata diktátor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszava mai számában két vidéki tudósító kapcsolódott az ügyeletes botrányhoz. Országszerte visszhangot keltett, hogy a Demokratikus Koalíció uniós kampánynyitó összejövetelén beszédet mondott Nagy Blanka, akinek a szoknyája alá fényképezett egy Pesti Srácoknál dolgozó újságíró. A mobiltelefonos…..
Populista tekintélyelvű autokrata diktátor 2019.04.19 00:16:44
• AKK a szőnyeg szélére állította Gulyás Gergelyt és Balog Zoltánt, akik a plakátkampány miatti nemzetközi botrányt igyekeztek elrendezni Berlinben  • Palotaforradalom érlelődik az Európai Néppártban Orbán Viktor ellen, mert vannak olyan pártok, amelyeknek fontosak az elvek és ami sok, az sok •…..
Nincs folyamatos nyílt erőszak és még nem zárták le a határokat. De azon kívül szinte minden megvan, hogy Orbán államát diktatúrának nevezzük...
Tegnap egy napon sikerült kiszúrnom két nagyon is különböző cikket, ami a magyarok őstörténetével és a nyelvével foglalkozik. Az egyik az indexen jelent meg, egy interjú Sudár Balázs történésszel, az MTA kutatójával. A másik egy véleménycikk Czakó Gábor írótól, ez pedig a Magyar Hírlapban szerepelt,…..
Populista tekintélyelvű autokrata diktátor 2019.02.08 18:06:45
@Kolompár Magneto: "Kevés annál lényegtelenebb kérdést ismerek a világon, mint hogy milyen eredetű a magyar nyelv. Tökéletesen, teljesen mindegy. "

Kibaszott idiota sorosberenc lipsi vagy.
Kurva erdekes lenne tudni biztosan, hogy megis honan jottunk, hogy kik vagyunk. Meg az is lehet hogy nem orulnenk neki, mert nem olyan dicsoseges, de akkor is jo volna legalabb 5 ezer evre visszavezetni.
• A populizmus aligha tudja magát sokáig tartani, viszont nagy károkat tud okozni a népnek, míg végre megbukik  • Menekültügyben nem a következetesség a magyar politika legfőbb erénye - diplomáciai ámokfutás Brüsszelben  • Gruevszki legújabban azt állítja, hogy azért szökött Budapestre - az EU- és…..
A liberális demokrácia az orbáni propaganda hazugságaival ellentétben egyszerűen a törvényes rend uralmát jelenti - abban azonban igaza van, hogy Magyarországon rég nem beszélhetünk jogállamiságról...
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...
Populista tekintélyelvű autokrata diktátor 2019.01.28 00:17:59
Ha májusban netán szavazhatnak a britek is, az nagyon megdobhatja az EU-ellenes erőket, viszont az jó, hogy Merkel és Macron figyelmeztette a populistákat: hátrébb az agarakkal!   Olaszországban Macron ugyanarra szolgál, mint nálunk Soros György, de Orbán Viktor ez utóbbi tény miatt is…..