Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AgrSimer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A playoffig hátralévő időben változik a szakmai program, közölte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A csapat ma Linzbe látogat, ahol idén még nem szerzett pontot. A sorok háromnegyedében és kapusposzton változás van az előző fordulóhoz képest. "Normálisan…..
A legutóbbi arénabeli válogatott mérkőzések után megannyi helyről igény merült fel arra, hogy a hangos szurkolók egy helyről buzdítsák az ország legjobb jégkorongozóit. A szövetség partner abban, hogy már az áprilisi mérkőzéseken így legyen. A jegyértékesítő céggel is…..
Második legnagyobb arányú győzelmét aratta a debreceni junior-vb-n a magyar válogatott. Sejteni lehetett előre, hogy Kína nem lesz komoly ellenfél, így is lett. Az első gólt már a 2. perc elején megszereztük, aztán jött sorban a többi. A kínaiaknak lövésük sem nagyon volt,…..
AgrSimer 2009.12.19 12:48:14
Az új magyar szövetségi kapitány első mérkőzésén hatalmas győzelmet aratott a magyar válogatott. Az A csoportos olaszok megszerezték ugyan a vezetést mindjárt az elején, ám utána már csak a hazai csapat szerzett gólokat a fehérvári Pannon Hoki Kupán. Fontanive a 7. percben…..
AgrSimer 2009.11.06 22:05:14
A magyar válogatott májusban kiesett az A csoportból. A deklarált cél a visszajutás. Ted Sator, a szelekció új kapitánya is azt nyilatkozza rendre: már a 2010-es divízió 1-es vb-csoportunkat meg kell nyernünk Szlovéniában. A felkészülés és a csapatépítés a Pannon Hoki…..
AgrSimer 2009.11.06 21:29:30
Horváth András nagyot kapott a mellkasára Grazban, kérdéses a játéka vasárnap este a Medvescak Zagreb ellen, derül ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzője a 3-2-es vereségről azt mondta, jól játszott a csapat, nem tört össze 0-2-nél. Visszatér a keretbe Satosaari…..
AgrSimer 2009.10.11 17:40:51
A magyar játékosok számára a határainkon túl is beindult a szezon. Szuper Levente és Szélig Viktor a felnőttek, Bartalis István és Hentes Kristóf a juniorok között iparkodik több-kevesebb sikerrel. A magyar válogatott kapusa a Hannover első két meccsén jutott szóhoz, a harmadikon…..
A Fehérvár fontos győzelmet aratott az EBEL-favoritja Red Bull Salzburg ellen. A magyar bajnok az első harmad után 1-0-ra, a második után 4-0-ra vezetett, ám az utolsó húsz percben 4-3-ra felzárkózott az ellenfél, amely kapuslehozatallal szerezte harmadik találatát. Az egygólos…..
AgrSimer 2009.09.13 21:28:24
@advocatusdiaboli: megmutatta a bírónak a középső újját,hogy milyen szép,és persze jött hozzá a szokásos nagyképű duma,hogy ő a király,mindenki más szar.
Ted Sator, a Fehérvár EBEL-csapatának korábbi vezetőedzője lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya, tudta meg blogunk. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége közleményben indokolta meg döntését, amelyben az új kapitány pályáját is ismerteti. A szövetség egyéves…..
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
AgrSimer 2009.06.10 13:40:40
@gabute: szerintem Martz-el nem számolj, sokat mondó Ocskay nyilatkozata:"Csatárokban egy kiemelt fontos személy sorsa még nem dőlt el, ő Kóger Dániel...".Martz-el kapcsolatban nem mondtak semmi konkrétumot,még említés szinten sem.
Írásos nyilatkozat született arról, hogy 2013. szeptember 30-áig felépül Székesfehérváron a 7500 férőhelyes Alba Aréna – erről egy héttel ezelőtt a Fejér Megyei Hírlap már beszámolt. A létesítményből azonban biztosan csak akkor lesz valami, ha az IIHF jövő hét…..
AgrSimer 2009.04.29 12:52:38
@galmat: az aréna is bővíthető mint a fönix.az egyik kapu mögötti részre is be tudnak tenni mobil lelátotak ha nagyon kell ahol alap járaton nem szokott lenni.
Ezzel a címmel promózza a válogatott új mezét a Nike, amibe azért segítünk bele, mert az a szurkolóknak bizonyára jó. A modern dizájn, amelynek kialakításához több olvasónknak is volt köze, dedikálással egybekötött eseményen mutatkozik be szerdán.2009. április 8-án, az A…..
Április 2-án, a Finnország elleni barátságos mérkőzés előtt vonultatják vissza az elhunyt ifj. Ocskay Gábor 19-es számú válogatott mezét, közölte az MTI-vel Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a nemzeti csapatban soha senki…..
AgrSimer 2009.03.27 10:49:44
@icehockey66: nekem most már a "fakanálcsel" = "Ocskaycsel"-el