Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lelkesen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Valami nagyon okos embör kitalálta, hogy elég ha a jv-k menesztik a vonatot. Nincs szükség a forgalmi szolgálattevőkre. Ezt a csontot már egy ideje rágja a vdszsz, és kivételesen maximálisan egyet is értek vele. Ugyanis, amíg a jv nem biztos, hogy körültekintően szétnéz, vagy…..
Lyukrafutó puhatestűként egy kerékpárral próbált elrettentőbb lenni a száguldozó és gyalogosátkelőhelyet semmibe vevő autósok számára, de ha több a sáv, nagyobb a forgalom, akkor a sofőrök természetesnek veszik, hogy ott nem is lehet zebra, hisz szinte lehetetlenség lenne…..
Lelkesen 2008.06.28 13:22:47
A jó felvezetésből levont rossz következtetés iskolapéldája. Először is, mit értünk "külföldi példán", amit "hagyjunk is"? A civilizált, nyugati, vagy a ma is rendületlenül alkalmazott szovjet birodalmi példát a hazai rendőri "munkában"?!
"Megbilincselve" gázoló Magyarországon? Ugyan már?! Majd, ha többször ittasan, jogsi nélkül vezetett, DE NEM GÁZOLT EL SENKIT, nem okozott kárt egyetlen állampolgárnak sem, csak éppen
sz@rt az ÁVH "tekintélyére", akkor jöhet a bilincs. Mint a győri orvos esetében. "...hiszen ez az egyszerűbb. Nem kell gondolkozni és főleg nem kerül annyi pénzbe." Újabb pontatlanság, nem erről van szó. Nem kell dolgozni, ez a lényeg. Hatalmat fitogtatni, autósokat megállítgatni és elsősegély dobozért büntetgetni, tekintélyt védeni, amikor kedvük szottyan, az nem munka. Az nem napi 8 órai rendszeres ténykedés, amikor mondjuk egy zebránál dekkolva lefülelnék a másokat veszélyeztető barmokat. Ez a lényeg.
Emiatt pofáznak rögtön a "törvények hiányáról", a jogszabályi szigorításról, amikor a nem létező, normális rendőri munkáról kellene beszélni.