Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Még sosem kommentáltam, de most kivételesen igen.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem, nem kellett volna erőltetnem, az első jeleknél lépnem kellett volna, nem pedig erőltetni, hogy mindig az ő kedvében járjak. A kép innen Éppen az első komoly kapcsolatomon voltam túl, mikor összejöttem Vele. 16 éves voltam. Csúnya dolog volt részemről, de Ő az…..
Hosszú évek után az iwiw segítségével újra találkoznak a valaha volt szerelmesek, így minden beindult újra, de a lány így sem felejtette, hogy "a válófélben lévő pasik egyetlen problémája, hogy tulajdonképp nősek." Kedves Szakítós! Szeretném Veletek megosztani egy…..
"Amiről nem tud, az nem fáj" - mondta az antik bölcsességet a srác, miután hosszú időn át próbálta szegény csak kitalálni, hogy akkor mi a helyzet. Vigyázat, tinisztori! Lenne egy felettébb érdekes sztorim ami persze megint csak arra mutat rá mennyire kétszínű,…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Még sosem kommentáltam, de most kivételesen igen. 2009.01.27 14:14:26
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..
"Biztos tiszta furcsa, de engem nem szólítgatnak meg az utcán, vagy a nagyon divatos szórakozóhelyek söntésénél. Esetleg néha odajönnek srácok olyasmival, hogy megtudom-e mondani az időt, de én nem vagyok olyan egoista, hogy ezt csajozásnak vegyem. Nem úgy mint egyesek.Történt…..
Még sosem kommentáltam, de most kivételesen igen. 2008.08.12 15:46:33
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..
Szombatra egy kivesézésre váró történetet kaptok, mert ilyenkor biztos szívesebben elemeztek ti is. A fiú találkozik egy lánnyal, még szerelem is van, de az igazán balek nem az, aki elengedi a csajt, hanem aki egyáltalán nem ismeri fel, ogy élete szerelmével van dolga. UTána csak…..
Még sosem kommentáltam, de most kivételesen igen. 2008.06.30 14:34:28
"A hétvégén egy házi buliba vitt a párom.Semmi kedvem nem volt, egész nap piszkált, veszekedtünk.Az ajtóban úgy zártuk le a liftben kirobbant vitát, hogy odabent nem szólunk egymáshoz, mert képtelenek vagyunk kultúráltan beszélni a másikkal.Én nem akartam égni.Egész este…..