Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géz@

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
Halljátok, én és a nagy pofám! Múltkori bejegyzésnél csak hülyeségből mondtam, hogy mikor fog jönni egy ilyen játék, erre tessék... Már rég létezik Kemény 15 €-ért megvehető német barátainknál. Olvasói értékelések alapján viszont jó nagy szar lehet, legalábbis…..
Géz@ 2008.12.27 14:51:07
@weeez:

Anno volt rá lehetőség. :) Sőt Billéknél egyenesen a szervert lehetett betallózni. :D
Asszem a Win 2000 Servert még a 2. service pack után is lehetett vezérelni akárkinek internet explorerből. Simán lehetett látni a mappaszerkezetet, meg létrehozni is lehetett mappákat, és mikor megnézted hogy ki hozta létre csak annyit láttál hogy Administrator. :D:D
Maxxa blogja BMWPowa kedvéért!!! 2008.06.06 22:08:00
E blog ihletője ahogyan a cim is irja BMWPowa!!! hiányolta, hogy nincs ilyen!Szeretettel várom mindazokat akik moderálás nélkül kimonnyák amit akarnak!Hát nem is gondoltam, hogy ennyi fáradtsággal jár egy blog!!!olyan mint egy halasakvárium ahol állandoan gondozni kell a…..