Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kormi

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet biker_kolee-nak! ..
Kormi 2009.05.09 21:18:53
@Fejlődő Szervezet: Szerintem azért sokan nem osztják a nézeted. Alapból mi bajod egy gyári Calibrával?
Ez itt tényleg izléstelen, de szerintem a Calibra a világ egy legszebb kocsija, pláne, hogy már 20 éves a forma, szerintem még mindig nagyon ott van.
Belsőség Heti merítés 2009.03.29 19:25:00
Jogos hiszti olasz módra A helyettesem végig nyugtatta aput, hogy nem fog megállni az élet, ha anyu nem Alfából száll majd ki ezután. Az a süket pasi meg végig azt magyarázta, hogy mit fog szólni X felesége (X=politikus) ha az Ő felesége ezentúl nem Alfát hanem Forestert vezet.…..
Kormi 2009.03.29 21:07:26
Ezt igazán kár volt ... Calibra 2009.03.23 07:20:00
Köszönet RPetyának, és a Calibra fórumnak! Forrás: hasznaltauto.huOpel Calibra    Ár:    1.500.000 FtÉvjárat:    1992 / 10Állapot:    ÚjszerűÜzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:    1998…..
Kormi 2009.03.28 16:32:57
@guni:

Családi szedán....az.... Ültél te már Calibrában? :D

Ad1: a Calibra jóindulattal is coupe
Ad2: Elég nehézkes ki és beszálni, szóval családinak nem nevezném.

Örömautózni pedig elég jól lehet vele, persze nem a 115 lovas motorral, nem azt kell alapul venni, de 150 lótól fölfelé már elég jó. (volt 170 és 204 lóerős is)
Azt jól látod, hogy Cali elsősorban Grand Turismo jellegű, ahoz mérten kell használni is, de azért nem családi szedán. :)
autózz! Meg akart ölni a furgonos 2009.03.21 12:11:00
Nem tudom, Péter miért is szeretné megtalálni a furgos sofőrjét, aki halálosan megfenyegette, én örülnék, hogy élek és mindenki ment a dolgára az affér után. Lehet, hogy egy kávé mellett szeretné megbeszélni a félreértést. Gondolom. Mert mi mást is akarhatna? Szeretném a…..
Kormi 2009.03.21 23:38:01
@Kangörény_:
"másokban van annyi gerinc, hogy az ilyen villogós, agresszív elmebetegeket megfingatja. Mert ha mindenki nyel, akkor az agresszív barmok nyertek és egyre többet képzelnek majd magukról"

Na ne szivass... ebből a mondatból alapból fröcsög az agresszió. Nem értem ezeket az embereket. Ha agresszióra agresszióval felelsz, akkor mivel vagy különb a másiknál? Semmievel. Csak olaj a tűzre. Ezt kéne észre venni, mert így szépen lassan süllyedünk lefelé a morális ingoványunkban, amit magunk idéztünk elő.

Nem utolsó sorban erős kisebbségi komplexus is érződik a szavadiból, mert mindenáron bizonyítani akarsz, hogy "nehogy má!!", azt hiszem ez nem a legjobb tanácsadó. Gondolkodjunk már kérem! Ha mindenki visszaüt, abból soha sem lesz béke.

Ezt ne tévesszük össze a birkalelkületűséggel, de ha valaki fölöslegesen provokál, "rendszabályoz", amiből csak feszültség van akkor ne csodálkozoon, ráadásul nincs is semmi értelme, mert bagatel dolog, amit postoló ír (nagyon ráérhet). Itt nem arról van szó, hogy kiállt az igazáért, Hanem belekötött a másikba, aztán még neki állt feljebb. Nagyon nem ugyan az.
Kormi 2009.03.22 12:30:13
@Hellisfitar:

"Végül nem küldtem el, nem akarok senkit a pillanatnyi hülyesége miatt rossz színben feltüntetni, de akkor nagyon jólesett így (és nem ráfékezve) kicsit helyrerakni a nagy arcát."

Erről van szó, lehet ezt ésszel is. ;)
Belsőség Így könnyebb tartani 2009.03.14 09:53:04
  A Távol-Kelet elhalmoz minket sok jóval, de sosem hittem volna, hogy tempomatot is lehet utólag. Pedig de. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Kormi 2009.03.14 15:39:48
@Rocko-: "Ez kell nekünk?"

Ha neked nem, akkor nem veszel, nem kérsz a kocsidba. Nem kényszer a sültgalamb. :)
Olyan kocsit válassz, amiben neked megfelelő a vezetési élmény, van elég nagy választék. Nem kéne ilyen demagóg baromságokkal jönni, hogy "Ez kell nekünk?"...
Kormi 2009.03.14 16:00:38
@prokee:
A hamis biztonságérzet valós probléma, de szerintem többet használnak az ilyen extrák, mint ártanak. "Valós" védelmet nyújt (leglábbis mérhetőt pl: féktút hosszában), ellenben a hátrány nem kézzel fogható, vagy előjön valakiben, vagy nem. Bár ettől függetlenül egyetértek veled, hogy lehet kevésbé kéne reklámozni, hogy a figyelem sose lankadjon, pl.: a sávtartós távolságtartós éjjelátós extrák mind-mind arra ösztönöznek, "majd sípol a kosi, ha figyelni kell valamire",közben meg dumál az utasokkal a sofőr.
Kormi 2009.03.14 19:32:42
@Rocko-: Figyelj, szerintem az élményautózást nem zárja ki sem az ABS, sem a tempomat, se a többi extra, egyszerűen csak lehetővé teszi, hogy másnap is élményautózhass. És igen, ezen az oldalon mondom, hogy ne a macsóság legyen a szempont, mert szeritnem attól, hogy itt szeretik az emberek az autókat, sőt ez a hobbiuk, attól még nem agyatlan barmok és tudják, hogy nem attól lesz valaki nagyobb autó-fan, hogy ha meghal a kocsijában, mert neki derogál az ABS, vagy éppen elüt valakit. Én is szeretek élményautózni, olyan autóm is van, amit nem éppen a nagypapák veszenk telekre járni, de ettől függetlenül még van benne ABS és nem érzem, hogy csorbítona az élményen, de azt sem, hogy akkor mostmár én bármi előtt megállok, egyszerűen csak van, és segítségemre van a bajban. Szeritnem nem az ilyen dolgoktól lesz valaki "macsó", meg "menő", hogy "nekem nem kell ABS, meg ESP se meg légzsákse", meg stb., mert "én hú de tudok vezetni, aztán nehogy már a többszáz fős mérnökgárda jobbban tudja, hogy mikor kisebb a fékút mint én!", sőt attól sem lesz valaki nagyobb macsó, ha veri a feleségét. Ezek egyszerűen nem számítonak a férfiasság szempontjából, sőt.... Ha te úgy érzed, h attól vagy nagyobb férfi, hogy nincs ABS kocsidban, meg te "élményautózol", akkor erős önértékelési zavaraid lehetnek. Ne keverjük a szezont a fazonnal, élményautózni biztonságosan is lehet, sőt még szeretem is az autókat és mégsem gondolom úgy, hogy tökéletes vezetési tudásom lenne, és az elektornika csak rontona rajta.
Tegye fel a kezét, akinek ellopták az autóját, és a rendőrség megtalálta! Tessék, tessék, csak folyvást? Hát igen, a felderítési mutatók állítólag jók, de én még nem láttam olyat, akinek bármije meglett volna, rendőrségi alapon. Autólopás, betörés – az úr adta, a…..
Belsőség Nem zörög a haraszt 2009.02.06 15:30:00
Talán már önökhöz is eljutott a hír, hogy a mindenki által fantasztikusnak és hiperjónak tartott Nissan GT-R erőátviteli rendszerével nincs minden rendben. Eleinte csak elvétve, innen-onnan jött egy kósza hír, hogy a rajtelektronika nincs a helyzet magaslatán (ezzel kapcsolatban az…..
Belsőség Heti merítés 2009.02.01 16:57:00
Az ember olvasgatja a végtelennek tűnő, általános iskolai dolgozatnak is pocsék vagy éppen bőrkötésbe való irományokat, és valahogy megjön a kedve az íráshoz… Amíg élek nem felejtem az első találkozásunkat: a Suzukin vizsgázott friss jogsimat szorongatva a kabátomban,…..
Kormi 2009.02.01 21:20:19
@Vé8: Jól veszem ki, hogy tiéd a fenti 100 C1 Coupé S és a V8 is? Ugyanaz a személy egy postban a te személyedben? Elnézést , ha tévedek. De érdekes lenne, ha kiderülne. :) Ha így van, akkor csodálom a kitartásod, mert elég pénznyelőnek tünik mind a kettő masina. Sok szserencsét hozzá!
A felismerhetetlenségig összetört Renault Laguna IIIEgyetlen összetört autó sem szép látvány, de ez a szinte új, harmadik generációs Laguna a Duna Autó udvarán kifejezetten szívszorító. Csillogó tesztautókkal szoktam ilyen futásteljesítménnyel (alig pár ezer kilométer),…..
Kormi 2009.01.11 15:54:38
@Auto-InterCont:
Aham értem köszi szépen. Csak ez azért furcsa nekem, mert ugye az derült ki, hogy 64 vs. 64km/h ütközés egyenlő a 64km/h vs fal ütközéssel. Ehhez képest a 32 vs 64 km/h jobb eset, mint a 64 vs 64km/h, amint azt a válaszodban említed is.
Ergo jobban járok, ha egy 32km/h-s autóval ütközök forntálisan mintha falba ütköznék, ha 64 km/h-val haladok.
Én elhiszem, hogy így van, de elég bizarr...
Kormi 2009.01.11 16:19:32
@loláb:
röhej, tehát ha egy barom gyorshajtó áttér a sávomba és ütközünk, akkor még én szívom meg jobban mert lassab voltam, mint ő. Szegény embert még az ág is húzza...
Amikor egy kocsi hátulján feliratot látunk, elgondolkodunk, hogy mért tartotta fontosnak a tulaj, hogy oda tegye és mit akart kifejezni. Se szeri se száma a kreatív elméknek, ha arról van szó, hogy találó mondatot vagy ábrát kell biggyeszteni a többiek szórakoztatására vagy…..
Ez a történet egy lányról szól! Az édesanyja temetésén találkozik egy férfival, akit eddig nem ismert.  Azt gondolta, ez a férfi lenyűgöző. Annyira hitt abban, hogy ő álmai hercege, hogy beleszeretett, de soha nem kérte el a telefonszámát és aztán...   Néhány…..
forrás: Motor AuthorityPár hónapja a hvtm.hu egyik virtuáltunere, a (nem mellesleg) CarToonCard rajzoló Crash, elkészítette a VW Golf VI fantomképeit az Autó Piac számára. Akkor még halványan reménykedtem benne, hogy a megrendelőtől kapott instrukciók túl óvatosak, és a hatos…..
Figyelem:  Ha 18 éves, vagy annál fiatalabb vagy, ne olvasd tovább ezt a bejegyzést!       Egy teljesen sötét viharos éjszakán történt...     .     .     .     Áramszünet…..
Kormi 2008.08.02 09:24:53
Érdekesség.blog.hu Durva baleset 2008.07.22 14:00:00
Ismét egy balesetet láthattok, ezúttal videón. Egy kamionos üt el egy motorost. Nagyon durva! Csak erős idegzetűeknek! ..
A következő kérdést nemrég egy óvodai csoportnak tették fel: "Szerinted melyik irányba megy a képen látható busz?" A busz mehet jobbra, vagy balra. Szerinted merre megy ez a busz? Jobbra? Balra? Ha tovább olvasol, megtudod... Nos, az ovisok tudták a választ, ami a…..
Kormi 2008.07.23 22:11:16
Tibi írta nekünk a következő levelet, mely létező problémára hívja fel a figyelmet, még ha kissé mosdatlan stílusban is. Mentségére szolgáljon, hogy az erős felindulást a bírósági gyakorlatban is enyhítő körülményként veszik figyelembe. Annyira @@@@@@@@ magam hazafelé,…..