Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hát így jártatok büdös lipsik.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes sebességgel forog a Fidesz központi agya a Néppárttal kapcsolatos konfliktus miatt. ..
Szokásához híven bort iszik és vizet prédikál az Orbán-kormány menekültügyben. Korábban titokban úgy teljesítette az unió által előírt menekültkvótát, hogy közben milliárdokból hirdette, hogy Magyarország nem fogad be migránsokat. Ma már szinte meg sem lepődünk azon, hogy olyan venezuelai menekültek…..
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
Döntés született: nem az országgyűlési képviselőket kidobó biztonsági őrök, hanem az országgyűlési képviselők ellen emel vádat az ügyészség. Nagy jelentősége van a döntésnek, mert mostantól nem kérdés, hogy mi vár az ellenzéki képviselőkre, ha nem a kormány kottájából játszanak: bármi. A…..
Hát így jártatok büdös lipsik. 2019.01.22 14:56:19
@math0: "ti Fidióták egyszerűen nem fogjátok fel, hogy attól, hogy ti benne vagytok Orbán seggében, nem mindenki van benne, "

Tévedsz. A libbantak azok, akik nem fogják fel, hogy ez itt a MI ORSZÁGUNK, és az történik amit mi meg engedünk.
Ti meg elmehettek Sziriába arabokat szopni, mert ugyis csak azt akarjátok 24-orában.

ARABSZOPÓ CSÜRHE VAGYTOK !!!
• A magyarországi tiltakozások sikeréhez döntő, hogy az ellenzék a maga oldalára állítsa a vidéket  • Elszabadultak az osztrák szélsőjobbosok, Orbánt Európa megmentőjének tekintik és a legközelebbi választáson le akarják nyomni a Néppártot  • Nem tudni, mi okból, de a német liberálisok főtitkára…..
Hát így jártatok büdös lipsik. 2019.01.22 07:02:59
@arabok balrol: "Posztokat sem olvasom el ezen a fosblogok fosblogjan, csak rohogni jarok ide, "
:))

Hat en is csak rohogni jarok ide, meg gunyolodni az idiota rossz indulatu libbantakon. Sajnalom, de szorakoztato, hogy nem tudnak mit kezdeni az orszagunkkal, csak szelsoseges elmebetegsegeket irogatni, kepzelegni.