Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szuri

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tegnap úgy 11-ig gépeztem, aztán lefeküdtem, de nem tudtam elaludni(biztos a meleg miatt). Úgy hajnali 1körül csörög anyám régi telefonja(a telóról tudni kell, hogy fél éve nem használjuk, az akku teljesen le van merülve, ki van kapcsolva és nincs benne SIM kártya).…..
Maga a legenda egészen az 1966 nyarán, Point Pleasantben történt eseményekig vezethető vissza. Akkoriban több bejelentés is érkezett a Mason megyei serifhez, miszerint egy különös – hol óriás molylepkére, hol barna, emberi alakra emlékeztető – lény tűnt fel a…..
Az emberiség fantáziáját régóta izgatják az úgynevezett kriptidek, vagyis azok az állatfajok, amelyeket jól ismerünk, létüket viszont máig nem sikerült bizonyítanunk. A kutatómunkába a tévések is szívesen bekapcsolódnak, így kisebb-nagyobb sikerrel erednek hol a jeti, hol a…..
MI IS EZ A LÉNY? A vér ősidők óta az életet jelenti, természetesnek vesszük, hogy szívünk pumpálja bennünk a folyadékot, s csak vérvételkor látjuk igazán, milyen vörös is a színe. Ám akadnak, akik nem vizsgálati célból kerülnek közelebbi kapcsolatba a…..