Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bastilleore

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
édes fiam vigyázz a nőkkel, ne hagyd magad mert egy-kettőre a fejedre nőnek.  Vajon erre gondolhatott? ..
Buli kutya emlékkönyve Tavaszodik 2010.03.15 18:03:00
Üdv mindenkinek!Régen jártam erre, bocsánatot kérek érte. De sajnos túl elfoglaltak az  írnokaim...Azért én gyűjtöm ám az emlékeimet és egyszer majd ha ráérnek, jó alaposan tollbamondom nekik.Vége a télnek. Közben negszoktam és megszerettem a kabátot. És megtapasztaltam…..
Kedves gazdámék mindig kitalálnak nekem valami elfoglaltságot. Nem elég nekem a kutyaiskola, még otthon is kell tanulnom különböző dolgokat.Mondjuk alaposabban belegondolva lehet, hogy még hasznát is vehetem a tanultaknak. Például ha pisztolyt szegeznek rám, és menten összeesem, az…..
bastilleore 2009.12.16 12:25:59
kutyablog A Vizsgáról... 2009.06.26 11:59:00
Hamarosan eleget teszek PaulandShark kívánságának és összefoglalom majd tapasztalatainkat a Cerberosz Kutyaiskoláról.Addig is, míg összegyűjtöm az ehhez szükséges erőt, röviden elmesélem, mi történt a vizsgán.Elég nagy izgalommal keltünk aznap reggel, pontosabban hajnalban, 5…..
Tegnap felfedeztem, hogy több mostoha tesóm is van a neten. Köszönet érte Bonbon és Lulu kutyusok gazdáinak :). Mindenkit ölelek és köszönöm, hogy rám találtatok. Gazdámék elképedve olvasták Lulu sajátos csemegézési szokásait. (Lásd nem csak egyszer lehet megenni dolgokat.…..
kutyablog beteg megint :-( 2009.06.05 17:42:42
Tegnap reggel fél 6-kor arra ébredünk, hogy Lulu úgy köhög, majd' megfullad. Nagyon ijesztő volt, szinte fuldoklott. Az utóbbi napokban megint elkezdett köhécselni, de nem gondoltuk, hogy így vissza fog esni. Szóval teljesen frászt kaptunk, lemásztunk a galériáról, próbáltuk…..
Borisz kutya naplója kiállítás 2009.05.25 09:56:00
2009.05.24-én gazdáék elvittek a szolnoki CAC-ra. "Szépen áll! Mutasd fogad! Fel a fej!" Micsoda macera. Nem lehetett a porban fetrengeni, ott volt az a rengeteg kutya és én egyikkel sem játszhattam. Nyaf-nyaf-nyaf....Szóval volt ott egy néni, aki megtapizott, nézegetett,…..
Lulu kutya tegnap egy éves lett!P.s.: részletes beszámoló  a szülinapi buliról, a kozmetikáról és az elmúlt napok eseményeiről hamarosan! Amint lélegzethez jutok.....
Szóval, Lulu vasárnap délután végre megérkezett! E. ment el érte Kispestre, én otthon vártam őket, mert épp egy remek kiselőadáson dolgoztam... Aztán, mikor csipogott a kaputelefon és hallottam, hogy jönnek, kiálltam, pontosabban kiguggoltam a körfolyosóra és kitártam…..
kutyablog Fülek felragasztva 2008.06.24 19:26:00
Nos, vasárnap végül felragasztottuk Lull füleit, mivel állapotukban nem következett be semmiféle felfelé mutató változás. Szerencsére nem viselte meg a művelet, csak azóta kicsit többet vakarja a füleit szegény...Közben folyamatosan adagoljuk a kálciumot és várjuk az eredményt.…..