Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apityesz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy alakult, hogy a mai is bizonyos értelemben válaszposzt (noha nem annak íródott), hiszen míg tegnap Lobelt Ledfold írt arról milyen volt visszaköltözni Kínából Magyarországra és milyen tapasztalatok érték, addig ma ismét egy régi ismerős, Nyúlz of the World írása…..
apityesz 2014.06.10 11:19:38
@Nyúlz of the World [A]: Az irasod rendkivul szubjektiv - ebben a formaban nem tudom hogy van-e valaki aki tudna veled azonosulni.

Ugy latom hogy a helyzeted tobb mint idealis - Ausztriai fizetesbol elsz Mo.-on. Sopron egy remek varos - ahogy ezt te is emlitetted.

Az aktual politikai aggalyaid termeszetesen elnagyoltak es javareszt alaptalanok. Ha megis ennyire aggodsz akkor nyilvan talalhatsz magadnak biztonsagos befektetesi lehetosegeket Ausztriaban.

En szeretem elhataroni magam a politikatol es azon a velemenyen vagyok, hogy aki ugyes es tehetseges, az el tud boldogulni ma Magyarorszagon. Ha megsem sikerul akkor elmegy kulfoldre szerencset probalni.

3,5 eve itthonrol nyomod, en fogadnek arra hogy itt is maradsz mert ez igy rendkivul kenyelmes. A jovorol valo sirankozast pedig nem fogadom el, politikai helyzettol fuggetlenul rentgeteg opciod van a felelos gazdalkodasra. Elvegre nem a 30-as evekben elunk.
Három nap múlva jelenik meg Rihanna Talk That Talk című új lemeze, ami a 23 éves énekesnőnek már a hatodik albuma lesz, és állítólag nagyon szókimondóan csak a szexről szól majd. A lemezről eddig a Calvin Harris közreműködésével készült We Found Love-ot mutattuk be, most…..
Egy ideje már elérhetetlen a leánykori nevén Alien Computers nevű számítástechnikai üzlet összes honlapja, úgyhogy lehet, hogy sikeres volt a fantomizáció. Aki mégis tud valamit róluk, kommentelje már be, köszi: Vásároltam egy gépet úgy másfél éve az AB Informatikánál…..
apityesz 2011.07.05 13:19:40
@atpijkamo: Nyilván arra gondolt hogy ár alapján lehetne Mac.
Foo Fighters – Wasting Light (Sony Music) Kissé ambivalens érzéseim vannak nekem a Foo Fighters zenekarral kapcsolatban. Miközben alapvetően kedvemre való az, amit csinálnak, a zenéjük sosem teljesedett ki, sosem volt benne az a plusz, az az állat, amitől hanyatt vágnám magam.…..
apityesz 2011.04.11 16:15:07
@TIBI567: Hat en mazlista vagyok mert epp az USAban elek, es itt adtak a mozikban egy 3D-s koncerttel megfejelve, ahol lejatszottak az egesz lemezt ;)

De azota lement mar a VH1-on, es ahogy a kollega mondja, torrenten is biztos elerheto.

Tenyleg szuper mozi, Nirvanatol napjainkig, egy popkulturalis elmenyfilm ;)
Tegnap kezdte új lemezének promotálását a Pearl Jam, ami annyit jelentett, hogy ők voltak a zenei sztárvendégei az első Conan O Brien vezette Tonight Show-nak. Mindezt arra használták, hogy csapjanak egy kis reklámot az ősszel megjelenő Backspacer című lemezüknek, és…..
Mint az ismeretes a Deftones basszusgitárosa, Chi egy autóbaleset következtében kómába esett 2008. november 3-án. Azóta, bár állapota stabil, javulást nem tapasztaltak nála a San Jose-i kórházában. A Cheng család jelenleg egy műtétre gyűjt, melynek segítségével…..
apityesz 2009.05.05 15:43:23
@Szvetozár: taps...
Ha kihagytad az idei frankfurti kiállítást, de szeretnél képben lenni az új DJ eszközökkel, mindenképpen szánj két és fél percet erre a videóra, melyben Ean Golden, a djtechtools.com alapítója gyorsan összefoglalja neked hogy mik voltak az idei legfontosabb újdonságok: Otus Raw,…..
apityesz 2009.04.11 19:47:28
Magyar idő szerint vasárnap éjszaka lezajlott az 51. Grammy-gála Los Angelesben, ahol több mint száz kategóriában osztották a zenei díjakat. Az este legnagyobb nyertese a Robert Plant & Alison Krauss-duó lett, akik öt nagy kategóriát is megnyertek: az év albuma, az év…..
Emlékszik még valaki a Rasmusra? Nem? Pedig a pár éve még a Sziget nagyszínpadán főzenekarként nyomuló finn zenekar él és virul. Nemrég jöttek ki a Black Roses című lemezükkel, amit február 18-án a hazai tiniknek is bemutatnak a Dürer-Kertben. Paulit, a csapat gitárosát…..
apityesz 2009.02.08 01:51:06
@quitz: ott a pont:)
Glenn Tipton a minap kifejtette a Reutersnek, hogy így 35 év után itt lenne már az ideje, hogy zenekara, a Judas Priest nyerjen egy Grammyt. A gitáros szerint legutóbbi lemezük, a Nostradamus igazán megérdemelné ezt, ráadásul az indulók között is van a metal kategóriában, a…..
Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy Chi Cheng, a Deftones basszusgitárosa egy autóbaleset következményeként még tavaly ősszel kómába esett, és állapota a mai napig nem változott. A kérdés ugyan mindenkiben felmerült, de senki nem tette fel: mi lesz a zenekarral, illetve…..
Bár még van nagyjából 5 hónap a nagy nyári fesztiválokig (júniusban indul a szezon, de előtte is lesz pár erős feszt), már sok hivatalos honlapon kint vannak a fontosabb headliner fellépők, a nagy nevek. Áttekintjük, idén hova érdemes kiutazni fapadossal, hogy három napon…..
Nemrég a Coldplay stúdióba vonult, hogy elkezdjen dolgozni elkövetkezendő albumán, ám nem sokkal a munka beindítása után Brian Eno írt egy levelet a csapatnak, hogy rúgják ki Chris Martint, mert úgy jobban fog menni a munka. Persze a híres producer nem örökre gondolta…..
Tavaly egyszer már találkoztunk az Amszterdami Hash Museummal egy galéria formájában, Gaze friss beszámolója szerint viszont ennél többet nem is ér a történet:Nemtom, biztos volt már topic, de én minap láttam az amsztredami hasismúzeumot, és adnék róla egy fontos infót: NE NÉZD…..
E heti gyűjtésünkbe fért új Gorillaz-demo, indietronica, Ingyenes Szemét Tudomány, ingyenes skandináv jéghegyzene, Állat Társulás, Nemis Rihanna, Lily Allen és a Kaiser Chiefs, Nagy Zenekarok játsszák Nagy Zenekarok számait, a Csodabogarak, vagy inkább egyetlen Csodabogár…..
Amennyiben ma még nem rettegtél és gondoltad éppen itt lenne az ideje, akkor melegen ajánlom a Metallica új klipjét, amely minden fanatikus beteg elmének tökéletes levezetés így a nap végén. Eddig még nem érkezett meg a készítők névsora, de le a kalappal előttük, mert nagyon…..