Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopolya

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az internet tumblrbugyraiban (gyönyörű szó) most terjed Morvai Krisztina farkincás levelének vágatlan verziója. Az elhíresült levél eredetiségében sajnos nem tudunk száz százalékban biztosak lenni, de mivel maga Morvai sem cáfolta meg a levelet, fenntartásokkal, no comment…..
Kopolya 2009.06.17 10:02:58
@civilkontrol:
Az azért jellemző lehet Rád, hogy nem azon vagy felháborodva, amit a videón láttál, hanem a hozzászólásokon.
Egyébként a videót és a hozzászólásokat is törölték már.
Hagy kérdezzem meg: kire, mire szeretnél asztalt borogatni?
Miért nem találja a kuruc.info szerkesztőit a rendőrség?- kérdi a "168 óra" cikke. Hm...érdekes,hogy ez a fránya rendőrség nagyon gyenge a megtalálásban...a minap nem lelték Orosz József haditudósítót sem,pedig marha egyszerű lett volna,kérem! Hallgatni kellett volna egy…..
Vastagbőr Szűcs Erika öröksége 2009.04.17 09:01:00
Nemcsak Gyurcsánynak, hanem személyes "kedvencemnek", Szűcs Erikának is volt nagy horderejű, az egész országra kiható döntése távozása előtt. Nem is egy. A zabálási kényszerrel küzdő exminiszterasszony zárolta az úgynevezett felnőttírásbeliség-vizsgálatra…..
Vastagbőr Hotel az udvaron 2009.04.08 14:01:00
Egyszer volt, hol nem volt, Rogán Antal kerületében, a budapesti ötödikben történt, hogy egy vállalkozó hatemeletes hotelt álmodott egy bérház udvarára. A lakók berzenkedtek, tiltakoztak, de a hivatalok nem adtak helyt a panaszoknak, a vállalkozó terveit szabályosnak, ötletét…..
Vastagbőr Boldog Új Évet Péter! 2008.12.31 15:02:00
           Ide írhatjátok a Péternek szánt Jókívánságaitokat!..
Majdnem elsikkadt egy remek sztori a nagy nyári uborkaszezon közepén .... A Külügyminisztériumban új bukaresti nagykövetet kerestek. Mondani sem kell, minden olyan államban, ahol nagy számú magyar lakik (Szerbia, Szlovákia, Románia, Ukrajna), vagy meghatározó világhatalom az ország…..
A foci Eb kezdetén, az erdélyi önkormányzati választások után és az SZDSZ elnökválasztása előtt a Heti Válasz úgy gondolta, hogy az aktuális (múlt csütörtökön megjelent) számhoz a celebrity death match a nyomtatott sajtóban idáig méltatlanul mellőzött műfajával próbál…..
Varga Zoltán bíró hozta meg a 2005-ben a téves bírói ítéletek hazai bajnokságának aranyérmesét, amikor is Kaiser Edét életfogytiglanra, Hajdú Lászlót pedig 15 évre ítélte a móri bankrablás és 6 ember kivégzése miatt. A bíró úr természtesen levonta a konzekvenciákat,…..