Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whyolent

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A metalon belüli mikroszcénák tudják kitermelni a legfurcsább, legszélsőségesebb és - némi nyitottsággal tekintve - a legszórakoztatóbb produkciókat. Ezek az együttesek és lemezeik általában egy-egy zenei poénra vagy ötletre épülnek és még a közreműködő zenészek sem veszik komolyan önmagukat. A…..
Whyolent 2019.01.21 04:23:43
két EP és két kislemez után - akarod írni kettő kis lemez és kettő single

hiszen a goregrind hagyományainak - akarod írni brutal death metal

méltánytalan lenne felhozni a hangzás színvonalát - akarod írni, a hangzás iszonyat jó, mély és brutális, pontosan olyan amilyennek lennie kell

dobprogram jelenléte számomra rettenetesen zavaró: olyannyira kattogós, gépies csikorgást-kalapálást produkál - akarod írni a 230 és 300 bpm közötti leütéseket nehezen fogja fel az agyad, ezért inkább maradsz a beatrice daloknál és gyógyszerfüggő vagy...

a stílus rendkívül szűk eszköztárához képest - akarod írni a brutal death metalnak van a legnagyobb eszköztára, hihetetlen gyors dob, extrém gitárok, brutális ének fajták ( hörgésen belül is van 6-7 fajta, nem a pince hörgés nincs közte pfff)

a dalszöveg a Degragore esetében az ismert értelmezési tartományon túl helyezkedik el, azzal nem tudunk mit kezdeni: további tennivalónk itt nincs. - akarod írni a dalszöveg a stílushoz képest igen csak igényesen kivan dolgozva, érdemes elolvasni a szövegkönyvet, ha meg nem tudsz angolul kérd meg egy ismerősöd segítsen.

egybefolynak a tételek, mint egy félórás zajmassza - akarod írni, legközelebb nem begyógyszerezve hallgatsz zenét.

nem ártana némi változatosságot vinni az énekbe - akarod írni Norbert 4 fajta énekfajtát tesz a lemezre így színesítve a zenét, amitől nem lesz egyhangú és unalmas a lemez.

gyanítom, hogy itthon száz-százötven arcnál többen nem kapják fel a fejüket
na látod a kritikádnak ezen részében egyet értek! köszönhető az ilyen hulladék média barát blogoknak, akik a nagy kiadós mainstream szart istenítik az igazi értékek helyet.

A hammer a rockinform a rockstar és a többi magyar metal media szennylap ugyan olyan hulladék mint a bors, blikk és többi szar celeb újság.
Nektek az ilyen szennyek mondják meg, hogy kinek a bulijára kell befizetned a pénzed és kinek a CD-jét kell megvenned, soha nem lesz egy saját gondolatod sem ha nem vagy képes elrugaszkodni ezektől a szaroktól és továbbra is mainstream szarral veszed körbe magad. te is élő példája vagy a szarnak, ahogy fényezed a külföldi bandákat és lehúzod a magyart....

A Degragore ‎- From Sin To Redemption egy nagyon erős Brutal Death Metal (nem brutális death metal) lemez lett, ami itthon egy IGAZI CSODA, hogy vannak emberek akik ezt műfajt képviselik és nem pedig a viva tv-s euróviziós média-barát fostalicskát.