Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UBvp

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Etanol FC Veszprém 10. forduló 2011.05.31 14:02:00
2011. május 31. KeddStadion Műfüves pálya18 óraETANOL FC - SKICC FC..
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Sajnos hiába kezdte meg működését a Warner új hazai dvd-forgalmazója, a ProVideo, sem a decemberi, sem a januári megjelenései közt nem szerepeltek sorozatok. Levélben kerestük meg őket minket érintő terveikkel kapcsolatban, az alábbiakat sikerült megtudnunk tőlük.A még az FHE…..
Pár hete írtam egy postot arról, hogy rövidesen érkezhetnek a vodafone-os és pannonos iPhone-ok. Sok tény ugye nincs a kezünkben, inkább közvetett bizonyítékokra hagyatkozhatunk, azok viszont mind egy irányba tartanak: több szolgáltatótól is megvehetjük ugyanazt a mobilt. Bár a…..
UBvp 2009.11.25 14:11:07
@valakitalánvagyok: nekem december legelején jár le a szerződésem a voda-nál, és tegnap hívtak is, hogy akarok-e új telefont. Mondtam, hogyne szeretnék, iPhone-t, erre a csaj jót mosolygót, mert egy csomó ember szeretné, de fogalmuk sincs, mikor lesz belőle valami. Annyit azért mondott, hogy lesz majd valamikor.
Hajnalban kaptam az információt, hogy hétfőtől a T-Mobile jelentősen csökkenti az iPhone 3GS-ek árát. Bár reggel hatkor a honlapon még az eredeti összegek szerepeltek, a nap során biztos, hogy ott is felbukkannak a olcsósított számok.Na szóval, két éves hűségnyilatkozat mellett…..
UBvp 2009.11.16 16:15:47
@straub bazsi: Mindegy, a dolog jegelve. Nagyon szerettem volna iPhone-hoz jutni, de ők úgy látszik nem akarták. 5 évig voltam Pannon-os, 4-éve Vodás, soha nem volt számla tartozásom, 13 éve folyamatosan dolgozom, és nem minimál bérért, ketten élünk a barátnőmmel, hitelem nincs. Ha ma Magyarországon ennyi nem megfelelő, akkor én ennél többet nem tudok tenni. Majd jövőre újrapróbálkozom, remélem akkor már nem kell a T-hez mennem. Ügy lezárva. :)))
UBvp 2009.11.16 17:48:28
@Ulkesh: így utólag belegondolva valami más volt a háttérben. az eladó csaj mondott valami olyat, hogy 5-en voltunk feliratkozva, és csak egy 1db iPhone jött nekik. Én voltam az előrendelők között az első. Az elején még ő is azt mondta, hogy semmi para, kell az a 30ezer előleg, de nem lesz gond, bár az üzletvezetővel jóvá kell hagyatnia, de azt ő elintézi. Utána hirtelen megemelkedett a 30ezer 75re. Gondolom a főnököcske szaros kis ismerősi körében is várt valaki a telóra, aztán gondolták, ha én visszakozom, akkor ők rácsaphatnak. De lehet, hogy csak összeesküvés-elméleteket gyártok, de ezek után, hogy itt többen is írták, hogy ugyanott simán elhozták a telót, már gondolkodom azon, hogy bemegyek és valakitől magyarázatot kérek, mert ez azért már nagyon durva. Ez már lassan megkülönböztetés, pedig elég fehér a bőröm. :)))
UBvp 2009.11.18 07:30:54
@ubk: azt hittem, csak engem spéciztek ki maguknak, de úgy látszik te se voltál kelendő náluk :(
Hát ez hosszú idők óta a legizgalmasabb magyar vonatkozású hír. Az elmúlt hónapokban ugye egyre közelebb került hozzánk az Apple, és most úgy néz ki, hogy a legjobban várt szolgáltatás is megérkezhet hozzánk: az online zenebolt. Ráadásul mindezt az Európai Uniónak…..
Érdekes egy szituáció ez, mert miközben még az egyetlen hazai forgalmazó, a T-Mobile sem tud elég iPhone-t szállítani, egyre több jel utal arra, hogy a másik két szolgáltató is megkezdi a mobil árusítását. Sokáig néma csönd volt, az utóbbi hetekben-hónapokban viszont több…..
Újabb piros betűs bejegyzés kerül a hazai házimozizás történetének nagykönyvébe: jön az első tévésorozat Blue-rayen. Az áttörés a Fórum Home Entertaintment nevéhez kötődik, tőlük várható ugyanis június 23-ára a Tudorokat 1. és 2. évada 3-3 lemezen 1920 x 1080p…..