Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vöcsk

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Retró kép aranybánya! 2011.04.16 07:18:00
Az Öreg ROADOK Napközije facebook csoport egy kifogyhatatlan sörrel felérő képzuhatagot kínál a békeidőkből. Hajak, ruhák, szemüvegek, és nagy pillanatok. A B-oldalon ingyen kipróbálható az időgép az öreg roadok jóvoltából, úgy érzem... aki nem akarja végigutazni a…..
Vöcsk 2011.04.18 13:25:02
H@Interstellar Overdrive:
Hát én beléptem, de így is azt írja ki, hogy a tartalom nem megjeleníthető.
Hamarosan itt a tavasz és kezdődnek a kerti munkák, először a gyümölcsfák és a szőlő metszése, és utána a palántanevelés, majd a korai hidegtűrő növények vetése. Azt tapasztaltam, hogy nem érdemes túl korán a szinte még fagyos földbe vetni, mert nem fog hamarabb kifejlődni…..
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
12 órának kellett eltelnie, hogy képes legyek klavitúrát ragadni a rettenetes, sokkoló kiesés után. Szögezzük le gyorsan: Svájc ugyan a csoportjából mindig továbbjutó, masszív középcsapat pozíciójára hajt, de nem a világ cikije, ha mégis kiesik. De ilyen reménytelenül…..
Vöcsk 2010.06.26 18:06:10
@agyament: megnéztem a választások eredményét.
az a párt kapta a legtöbb szavazatot, amelyik az elmúlt másfél évben legfőképpen a magyarok rugdosásával foglalatoskodott.
Ez egy ízig-vérig jobbközép program, amit Bokros vagy Bajnai soha nem jelenthetett volna be. A Fidesz pedig újra a régi, a sokak által visszavárt polgári párt. (Fotó: fn.hu) Orbán Viktor pár napos bizonytalankodás után végre a helyzet ura, a Fidesz pedig hosszú évek…..
Vöcsk 2010.06.09 11:19:14
@gordi: ezt meg hogy számoltad ki? a járulékokról elfelejtkeztél? 1 millióból jelenleg tényleg kb. 500 marad, jövőre olyan 650 körül fog.
Mikepércs egy pici település Hajdúban. Nincsen több tíz milliárdos költségvetése. Még is két ügy miatt került reflektor fénybe a történelmi település. Haladjunk szépen sorjában. Március 8-a nőnap. Szép hagyomány. Az MSZP rendszeresen szervez a nők tiszteletére akciókat.…..
Vöcsk 2010.03.11 21:46:23
@dtk74: 21:26

Ki által kezdett háborút? Normális vagy? Nem is volt önálló külpolitikánk, ráadásula trianoni döntés következtében olyan országrészek is a határokon túlra kerültek ahol nagy többségben magyarok éltek. Egyáltalán nem aszerint húzták meg a határokat, hogy hol melyik etnikum van többségben, hanem úgy, hogy a természeti kincsek, nyersanyagok, vasutak, gyárak a határokon túlra kerüljenek, ezért elfogadhatatlan a diktátum.

Én pl. nem Horvátországot, meg a Tátrát sírom vissza, hanem a Felvidéket, Partiumot, Székelyföldet, Vajdaságot...
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Vöcsk 2010.02.25 16:05:26
@sorhajóhadnagy: hm, max. a Homokhátság félsivataggá válását jósolják, de ha építenénk víztározókat, ez a probléma megoldható lene. Ugyanis Magyarországról több víz megy ki, mint ami bejön. Ráadásul hóolvadáskor az erdők tarvágása miatt a Kárpátokból egyszerre zúdul le a víz, és emiatt meg a monszunszerű esőzések miatt egyre gyakoribb lesz a folyók áradása, a fölösleges víz a víztározókba vezethető, és szárazabb évszakokban ezzel lehet locsolni.
A másik meg, hogy magyarország kérlek szépen a felszín alatti kristálytiszta vizekben erős, aminek mennyiségét ugye rövid-középtávon az éghajlatváltozás nem befolyásolja, szóval Magyaroszág igenis nagyon kellemes helyzetben van ilyen szempontból, sokkal jobb helyzetben mint a mediterrán országok nagy része-Spanyolországban pl. az északi és a déli országrészek között már most komoly konfliktusok vannak amiatt, hogy egynémely folyó vizének egy részét délre vezetnék. Afrikáról, Ázsiáról meg nem is beszélek, ott már most is óriási gondok vannak.
Pilu Európa Jancsikája 2009.08.07 08:10:00
 Jancsika vézna, tutyi-mutyi gyerek. Igazán semmiben sem jó, halk szavú és főleg félszeg. Se kiugró szellemisége, se komoly agilitása, se fizikai ereje. Amolyan Jancsika. Még a neve is gáz, Jánosnak soha nem szólította senki, csak becézve, kicsinyítő képzővel a végén.…..
 A közelmúltban nagy visszhangot váltott ki, hogy nem alkalmazható adathozzáférés szempontjából védett munkakörben az APEH-nél az a személy, akinek az intelligencia hányadosa (IQ) nem éri el 90-et. Ez nem olyan magas szint, ennek ellenére a felháborodás egész az ombudsmanig…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
Azt hiszem, sikerült rájönnöm, hogy egyes vezetőink, minisztereink, képviselőink, jogvédőink és újságíróink miért nyilatkoznak úgy a roma kérdésről, hogy a romákat  és  jelenlegi segélyezési rendszert védik a dolgozó és tisztességel -egyre többet- adózó…..