Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franco provolone

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mighty Mike - Imagine a jump [mp3] Van Halen - Jump John Lennon - Imagine elképzelni, vigyázz, ugrás!..
franco provolone 2010.08.22 21:03:15
A Hatetris az utolsó betűig megszolgálja a szemétparaszt taget, ugyanis a játék fejlesztője (bizonyos Sam Hughes) kifejezetten a játékos szívatására készítette ezt a tetrisvariációt. A szopótetrisben MINDIG olyan darabok jönnek, amik a lehető legrosszabbak - ha hosszú kéne,…..
franco provolone 2010.07.09 10:52:28
Az MSZP-ben nem túl elégedettek a "három grácia" kampányukkal. Magyarul senkit sem érdekel Göncz, Gurmai és Herczog. A remek kampányt amúgy a Lamperth Mónika - Gál J. Zoltán páros irányítja. Persze, szarból elég nehéz ütős kampányt készíteni, de Lamperthre ilyet…..
franco provolone 2009.05.20 09:30:46
Gyurcsány Ferenc fórumot tartott a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében "Válságkezelés és növekedés – Stratégia az erős Magyarországért" címmel (lol, micsoda cím, 4%-os GDP csökkenés mellett!), valamint körbeutazta BAZ megyét is. Gazdasági válság, a…..
A Deák tér forró hely faji identitás szempontjából. Itt zsidózta le egyszer ordítva egy ellenőr a Homár egy barátját, aki a világon csakis a zsidókra jellemző módon szakállt visel. És itt teljesít szolgálatot egy másik fajkutató szakember, aki olvasónk, Szilvia, és még…..
franco provolone 2009.02.23 09:35:19
Vajon ki írta az alábbi levelet? "Cserép János Úr!Folyamatos világhálón való jelenléte és véleményem szerint a közvéleményt dezinformáló és kisebb sikerrel deformáló tevékenysége mellett a közelmúltban az Adatvédelmi Törvény fügefalevelébe burkolt kérdéssorozatot…..
Vastagbőr Káli Sándor megmondta 2009.02.13 13:01:00
Horn "Menj a picsába, Feri" Gábor csütörtökön sajtótájékoztatót tartott Budapesten: "-Az elmúlt hetekben azt lehetett tapasztalni, hogy "a velünk élő borzalmas rasszizmus se nem jobb-, se nem baloldali", mert baloldali, vagy magukat annak gondoló miniszterek…..
Sarkad egy mindössze tízezer lakosú város. Itt üzemelteti 1000 nm2-es kis szupermarketét - több más áruházlánc mellett - a Tesco. Összehasonlításként a budaörsi Tesco áruház (a legnagyobb) 15 ezer négyzetméter alapterületű. Ha nem normalizálódik a helyzet Sarkadon,…..
franco provolone 2009.02.04 16:28:00
@Egaesz Homo: És ki kelti a gyűlöletet?
A gárda, vagy a Mohácsi?
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
franco provolone 2009.01.29 12:15:30
@Félkupica_Fehér_Főnök: Ez komoly volt.
Próbáltam csendben maradni, de a végére már vinnyogtam, a munkatársaim meg nem értik, mi bajom van.
Bármilyen rosszul is hangzik, jónéhányan visszaéltek a családi pótlékkal. Azzal, amit Szűcs "Bankos" Erika el szeretne venni a jobban kereső családoktól. Azzal a családi pótlékkal, ami nem egy nagy összeg, ha azt nézzük, mennyibe kerül egy gyerek nevelése. Viszont ha…..
franco provolone 2009.01.23 10:52:38
@binike: Érdekes, nekem is ez jutott az eszembe.
Verók a hónap embere! Nemcsak hogy a tegnapi agymenését tegnap megjelentette fizetett hirdetés formájában a Népszabadságban - önkormányzati pénzen (ki volt a célcsoport? miért nem a kerületi újságban jelentette meg?) de ma reggel a Mokkában folytatta a verbális ámokfutását.A…..
franco provolone 2009.01.22 15:56:57
@martonx: Egyetértek, csak a számonkérés, és a vagyonelkobzás kimaradt.
Kinek szerveznek gyűjtést a Filmszemlén a magyar filmesek? És kérik, hogy a nézők is járuljanak hozzá? És gyerébe egy filmszalag kinézetű sálat kapnak?Nem hiszem el: Dugónak meg a sajókazai áramlopóknak gyűjtenek b'meg! (Dugóról itt és itt és itt)Már 1 milliót összedobtak a…..
franco provolone 2009.01.21 15:30:02
Vajon hol a sor vége? Tavaly robbant az erzsébetvárosi ingatlanpanama, melynek kapcsán azóta már van 9 gyanúsított, sőt jó páran már előzetesben ülnek. Viszont a szomszédos kerületben, a Terézvárosban sokkal durvább ingatlanüzletek történtek, de a rendőrség csak a nyomozati…..
Nesztek, elégedetlenkedő banda: Főnök, Jancsi, Perez, Szellem és a többiek. Itt egy post a kedvetekért. Nincs benne se cigány, se Feri, sőt még Pécs sem. Csupán a hollywoodi filmek három alapkelléke: kisgyerek, kiskutya, pucér női mell. Remélem, örülni fogtok, és csak úgy…..
Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen…..
vastagbor.blog.hu/2009/01/12/friss_gyurcsany_valasza_a_korcsolyazast_firtatoknakMértékletesség, visszafogottság, szerénység. Nos, ezek abszolút hiányoznak a politikusokból. Páratlan érzékük van irritálni az embereket. Kis dolgok ezek, általában csak kis balhék szoktak ezekből…..
franco provolone 2009.01.12 13:37:20
@misikeh: ok, bocs.
Legközelebb jobban figyelek.
Olyan időket élünk, amikor ha valaki egy kicsit többet fingik ,rögtön stratégia erőforrássá válik és a harmadik erőként szólhat bele Ukrajna és Oroszország melett a nemzetközi gáz válságba. Ezért nem is tűnik fel senkinek, hogy magányos komédiás, aki a nyolcvanas évek…..
franco provolone 2009.01.12 08:39:23
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): A film címe: Ketten a hadsereg ellen.
Nem én kongatom itt a vészharangot, hanem nálam sokkal bölcsebb emberek. Most például Parragh László. Talán adni kellene a szavaira.A  Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke azt nyilatkozta a zoom.hu-nak, hogy "Magyarország évek óta sodródik, csúszik és a szemünk…..
franco provolone 2009.01.09 09:53:07
@k9: Én megyek
Két idézet és egy videó a kultúra, történelem, hagyományőrzés témakörből. Egészségetekre! "A konkrét helyzet a kormány által meghirdetett Roma Integráció Évtizede Program (RIÉP) kétéves akciótervéhez kapcsolódott, amely szerint fel kell építeni egy vadonatúj,…..
franco provolone 2008.12.15 14:00:16
Gyurcsány blogja egy kincs, nincs vita róla. Olyan értékes kordokumentum, hogy könyv formájában is ki kellett adni ... Nézzük, miről is írt a miniszterelnök? Vajon a sztrájkról, a sztrájkhangulatról? Hogy Fico visszadobta a 6 pontját? Esetleg, hogy a pártja nem szavazta meg a…..
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
A Népszabadság tegnapi cikke szerint a Pécsi Tudományegyetem Igazságügyi Orvostani Intézete bevezeti az alapképzésben az alternatív medicina oktatását. Az első évben még opcionálisan vehetők fel e tárgyak extra kreditpontért, de utána már kötelezően kell választani a manuális medicina, a kínai…..
Van egy nagy, perverz titkom. Egy szerencsétlen informatikai baleset miatt rajtam ragadt az átirányítása egy e-mail címnek, mellyel tulajdonosa egy-két ezó oldalra regisztrált.  Az illető nem használja, lényegében egy halott cím. Spam nem érkezik rá, csak néha egy két ezó hírlevél. Az már a…..
Szombaton, október 23-án azt találta mondani Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy "hogy hatalomra jutásuk esetén a TV2-t és az RTL KLUB-ot lerombolják és a romokból emlékparkot létesítenek az utókor számára". Ezen jóízűt mosolygott az ember, mert jelenleg Jobbik elég…..
Megkezdődött az Országgyűlésben a a szerzői jogokról szóló törvény módosításának vitája. A kormány javaslata alapján, a jövőben a szerzők a könyvtári kölcsönzések után is kapnának jogdíjat. Ami jár az jár, gondolhatnánk. De! "A kormány nem szeretné az…..