Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucy in the sky with

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd azt a felállást szereti legjobban, amikor egy másik megyébe kell elmenni tárgyalni, és az ellenfelet helyi ügyvéd képviseli. Míg a bíró a helyi ügyvéddel csaknem tegeződik, addig a gyüttment jogi képviselőt ott  oktatja ki, ahol tudja.Szia Zugügyvéd,Gyakorló…..
Lucy in the sky with 2009.12.08 14:53:52
Az alábbi banki módszer minden bizonnyal jogszerű, ha hirdetményben is közzéteszik az ÁFSZ változásokat, és telefonon csak pluszban figyelmeztetnek. T. Zugügyvéd!Hitelem van egy banknál. (Amit egyébként mindíg rendben fizetek) Ez a bank újabban rászokott, hogy nem írásban…..
Lucy in the sky with 2009.01.09 10:09:59
Nyekk jogosan reklamál - szerintem -, én egyetértek vele. Átéltem már nem egyszer ugyanezt és nagyon feldühítettek, már csak a dolog zaklatás jellege miatt is - természetesen beígértem nekik, hogy reklamálok minden létező fórumon, de túl elfoglalt/rest voltam eddig hozzá:-)

Azoknak, akik azt írják, nem kellene késni a törlesztőrészlettel, igazuk van. De ha előfordul sem az este nyolckor való hívogatás a megoldás szerintem.

Már csak azért sem, mert a hívogatók nem látják a bankszámlám aktuális állapotát, amit onnan tudok, hogy múltkor egy nappal azután hívtak, hogy befizettem minden tartozásomat és amikor felháborodtam, szabadkoztak ezzel...

Én az állatidokis banknál vagyok, ami egyébként korrekt, leszámítva ezeket az "apró" kellemetlenségeket és még csak a számuk sem rejtett :-).

Egy újabb turpissággal viszont megint megleptek. Decemberben kaptam egy papírt, a pénzmosás elleni törvényre hivatkozva (!), hogy haladéktalanul írjam alá azt a nyilatkozatot, amely szerint a bankszámlámon lévő pénz az enyém és csak az enyém, ami nekem etikailag és morálisan is aggályos, mert korlátozni látszik az önrendelkezési jogomat meg minden ilyet.

Mert mi van akkor, ha a kiskorú gyerekemnek gyűjtött pénzt őrzöm a saját bankszámlámon? Vagy ha a testvéremé is ott van, de ennek ellenére ő nem akar társtulajdonos lenni?

Mondhatjátok, hogy szőrözök meg írok itt hülyeségeket, de hadd tegyem már annak a pénzét a számlámra, akiét akarom, akinek én megengedem. Vagy a bank felettem áll és megmondhatja mit tehetek és mit nem?

Lehet, ha másik országban élnék (sajnos egyenlőre nem mehetek) és nem ebben, toleránsabb volnék ezekkel, de itt sajnos már minden paranoiddá tesz :-))

Kicsit sokat írtam, látszik ez igazi elszánás volt:-) Ja, és mert nem szignáltam azt a nyomorult nyomtatványt, január 1.-től nem teljesítik a megbízásaimat, legalábbis ezzel fenyegettek. Mindegy, van számlám az emesés banknál is. Ott eddig soha nem kértek ilyet...vagy igen, csak még tőlem nem? :-))