Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricu2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy má megin kezdik frászoltatni a rokinyuggereket, a nagy őszi mélytorkoztatással. Egyre több híradás emlékezteti a nemzeti együttizélés eme hitvány páriáit, hogy napjaik meg vannak számlálva. Mer lesz nekik hamarost olyan felülvizsgálatba ojtott visszavezetés, hogy…..
ricu2 2011.08.13 08:22:45
Nos számoljunk : megyeszékhelyenként egy-egy gép lesz, hogy gyorsan (?) menjen a dolog ugye ...
Lesz kb 20 gép akkor...
Hány órában fognak naponta működni ? Nyolcban , vagy mondjuk 20 órában ?
Mert napi 8 órában egy és fél emberre jut idő ugyebár hiszen teljes vizsgálati idő 5 órát tesz ki ! Nos így napi 20 emberrel végeznének ami kevés lenne...
Én napi 20 órával számolok ami szerint országosan kb 80 emberrel végeznének a vizsgálatokkal...rendesen .

Ezt minbden nap végezve is 2500 nap kéne kb az első 200 ezer ember átvizsgálásához... ha mindegyik szimuláns lenne akkor ott befejezik, vagy mennek még pár napig hátha mindenki szimuláns lesz ? :-)

Mert ugye ebben a full tempóban a gépek hamar meg fognak hibásodni, de ha valakit úgy minősítenek vissza munkaképessé, hogy nem a gépen, vagy a gépen, de nem teljes öt órán át vizsgáltak az akár perelheti is az államot ! Akkor is ha nem az összes embert vizsgálják meg perelheti az államot !
Hiszen olyan nincsen a jogban, hogy te ránézésre egészséges vagy őt meg öt órán át vizsgálhatjuk !

Így az összes rokkant ember rendes kivizsgálására minden nap minbden helyen végzett munka mellett napi 20 órában több mint 20 év kéne !
Közben egy embver serokkanjon persze meg, mert akkor az idő korlátlanul nőni fog :-)

Szerintem rövid idő után kijelentik, hogy végeztek a teljes vizsgálati mennyiséggel ...
Ami nyilvánvalóan egy orbitális hazugság lesz ha valódi vizsgálatot minden emberen el aklarják (el kellene) végezni...

Mivel őkj gyorsan akarnak 200 ezer embert visszaküldeni dolgozni így a gép csak drága díszletnek van szánva a kirakatba szerintem ! :-(

Nekem is mostanábanb romlik a két karom állapota így előbb-utóbb tán rám is rámkerülhet a sor :-)
"Hát ha idősebb volnék...most tuti rárántanék!" Vááááááááááááá! Hát hogy is vélekedjek most itt erről? EZ NEKEM NAGYON KÖLL BASZICS!!! Ha valaki majd szeretne csatlakozni a setét oldalhoz velem akkor szóljon...
ricu2 2009.09.07 12:51:46
Hal(l)ogatom-a siket élet SsH 2009.03.14 12:55:53
A mai Sehen statt Hören-t a BBR-en néztem meg 10.45-kor. A legelső riport volt a legizgibb,de lássuk mindegyiket:Először egy siket kutyáról volt szó.Ugyanis  a siket kutyákat is be lehet tanítani, ugyanúgy megértik a jelelést, mint halló társaik a vezényszavakat. Egy Pico nevű…..