Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TótAnd

92 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresen felbukkant a kérdés, hogy mikor lesz már az AirAsiának Budapest – Kuala Lumpur járata. Annak idején Tony Fernandes, AirAsia nagyfőnök több mint egy éves bejelentése nagy örömet aratott az Ázsiába, többek között Thaiföldre készülők között. A friss…..
Mindenképpen a nap híre, de lehet, hogy beillik a hónap hírének is. A Thaiföldre utazók és tervezgetők  jelentős részének rendszeres hobbija a repjegyvadászat, hogy kivel és mikor lehet a lehető legkedvezőbb áron eljutni a térségbe. Mondanám azt, hogy olcsón, de erről…..
Bár utcai zavargások nem törtek ki az Ítéletnap után, hiába riogatott ezzel a kormányzat előzetesen, azért nem múlt el események nélkül a hétvége. Összesen négy kézigránátot hajítottak a Bangkok Bank fővárosbéli irodáira. A négyből kettő fel is robbant, az egyik eset…..
"Vajon miért hisszük azt, hogy csak az bútor ami annak is készült?" - teszi fel a kérdést Baracsi Katalin lakberendező, az artKRAFT alapítója. Ezzel már el is jutottunk a kezdeményezés lényegéhez: a tárgyak, funkciók és történetek alkotta, sajátos egyveleghez. Hajtás…..
FotókRólad Blog Portugália 2009.05.18 00:35:00
  ..
FotókRólad Blog már is 2009.05.12 16:45:00
 már is késtem egy napot, ennyit a nagy fogadalmakról. próbálom a napi rutin részévé tenni a blogírást, hátha így menni fog.Még áprilisban vettem részt egy két napos esküvői fotós workshopon Budapesten, melyet egy igen kiváló magyar származású kanadai fotós, Schram…..
FotókRólad Blog egy s más... 2009.05.11 00:08:00
Rövid leszek. Feltett szándékom, hogy újra életet leheljek ebbe a kicsit kopottas blogba - ismét. A célom az, hogy a héten minden nap szülessen egy értékelhető bejegyzés, annyi mindenről akarok írni. Fordítitt időrendi sorrendben:ma van (volt) a születésnapom, amit egy gerilla…..
FotókRólad Blog Cubame mucho! 2008.12.08 10:09:50
 Jobb későn, mint soha. Pár fotó az októberi kubai utazásról. További képek a flickr-n...
 FONTOS!A webtárhely szolgáltatóm hirtelen úgy döntött, hogy fenekestől felforgatja a szervert, ahol a weblapom és az e-mailek tárolódnak, így nagyon úgy tűnik, hogy az október 10. és 27. között küldött e-mailek egyáltalán nem érkeztek meg hozzám. Kérem, hogy akinek a…..
 Még évekkel ezelőtt angliai tanulmányaim során vetem fel egy media studies névre hallgató kurzust, ahol egy szemeszteren keresztül tanultunk a BBC-ről, a brit közszolgálati médiáról. Nekem már akkor nagyon tetszett, hogy ott a közszolgálati TV és rádió nem valami elavult…..
 Ha nem is through the ocean, ahogy a dal szól, de through dö Balaton mindenképp. Szombaton megvolt idén az utolsó esküvőm, hajnalban kocsiba ültem és pár órával később már a balatonfüredi kikötő kávézójából kémleltünk kifelé. Majd megérkezett a vitorlásember is, és…..
 Csütörtökön volt szerencsém egy olyan koncertet hallgatni, amire magamtól egészen biztosan nem mentem volna el. Sőt, leginkább nem is hallottam volna róluk, ha nem egy "ismerős ismerőse" a banda frontembere és névadója. Városbéli puhányok, nyavalyásokHa gyötör a…..
FotókRólad Blog besame mucho 2008.09.14 16:19:00
Kubai hangulatból nem volt hiány tegnap, Kata & Gábor ugyanis ezt a motívumot választotta a központoi témájává az esküvőjüknek. De hát csoda ez egy olyan párnál, akik szenvedélyesen szeretik (oktatják) a salsát és akik a fent említet szigetországban ismerkedtek meg? Aligha.…..
FotókRólad Blog Egyszer, majd... 2008.09.04 12:49:13
Minden, de minden, amit az előző bejegyzésben közvetíteni akartam, az itt van ebben a háromperces videóban. No ennyit erről, legközelebb újra fotós dolgokkal jelentkezem :)..
FotókRólad Blog Abszurdisztán 2008.09.04 01:20:00
Amikor ezt a blogot indítottam, megfogadtam, hogy nem írok benne politikáról vagy aktuális közéleti botrányokról, és főleg, hogy nem fogok panaszkodni. Most sem szeretnék, de azért mindent nem lehet szó nélkül hagyni. A mai nap tökéletes esszenciája volt ennek az országnak.Most…..
 És most egy kis szünet követlezik az egyetlen hétvégén, amikor nincs esküvőm. 0% fényképezőgép, 100% napsütés, barátok, tengerpart stb. a terv a hét hátralevő részére...
Vannak esküvők, amiken akkor sem fotóznék, ha sokat fizetnének érte, és vannak olyanok, amelyeket akkor is ugyanolyan lelkesedéssel csináltam volna végig, ha egy fillért sem fizettek volna érte. A legutóbbi pont ilyen volt.Csak magamat és egy előző bejegyzésemet tudom ismételni,…..
Nem nálunk, nyilván, hanem Buenos Airesben, ahol a város kormányzata és a reklámszövetségek megállapodtak 40 ezer billboard eltüntetésében. A vizuális szennyezés elleni küzdelem részeként így a teljes plakátállomány 60%-a kerül a levesbe, ami nyilván felértékeli a megmaradt…..
Ezt muszáj még beszúrnom ide. Zseniális!!!!Még ma írni fogok a tegnapi esküvőről, mert az sem volt kutya :)..
FotókRólad Blog sziget 2008.08.15 12:38:00
 Mivel találtam egy napijegyet, ezért hosszabb kihagyás után tegnap ismét kilátogattunk a Sziget fesztiválra, wahhh. Volt egy hevenyészett program, pár banda, akiket mindenképpen meg akartunk nézni, nagyrészüket sikerült is, a benyomásaim vegyesek. Volt először is Kispál,…..
 Csak, hogy egy újabb bizonyítékát adjam annak, milyen elképesztő szerencsés vagyok, hogy ilyen párokkal dolgozhatok. Kata és Gábor esküvője majd szeptemberben lesz (az sem ígérkezik rossznak), az esküvő előtti fotózásukat azonban egy pár hete megejtettük a kedvenc…..
FotókRólad Blog Anita & Dani 2008.07.29 09:52:00
 Az előző bejegyzésben szereplő fotók elkészülte után nem sokáig unatkozhattam, másnapra ugyanis egy újabb esküvő volt beütemezve. Katolikus és református esküvőt számtalanszor fotóztam már, zsinagógában azonban még soha. Lenyűgöztek a (számomra) új szokások, jó…..
FotókRólad Blog balatoni láz 2008.07.28 19:29:00
 Ez az esküvő... Nehéz szavakba önteni. Alexával és Gáborral még az esküvői kiállításon találkoztam először, és néhány perc beszélgetés után már tudtam, hogy nagyon szeretnék fotózni az esküvőjükön. Szerencsére ezt ők is így gondolták, ennek lett néhány…..