Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elisabetta

1 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisbuzi, Náci meg én. De először nem is ezek voltunk. Először, pár órával előtte még egymást nem ismerő, távoli szomszédok voltunk, elindulva a buszmegálló felé. Gondolom, a másik kettő is bezárta a kaput, megnézte a postaládát, kidobta a begyömöszölt pizzapapírt meg…..
Elisabetta 2011.06.20 16:09:35
Nagyon tetszett ez az írás is, köszönöm!
Nekem már tegnap kora reggel hányingerem volt attól, hogy az egyik kisfőnök csak "b.z.tüntetésként" volt hajlandó beszélni az eseméynről és büszkén újságolta, hogy a fia felment Pestre ellentüntetni. broáf. (Közben megvásárolta a bors-blikk-ász szentháromságot a tájékozódás végett. no comment.) Arra a kérdésemre nem tudott érdemi választ adni, hogy mégis miért megy valaki olyan helyre/olyasmit nézni, ahol nem érzi jól magát/amit nem akar látni. Tudom, hogy hülye példa de az ő indurpindur agyának még ez is magas volt: irtózom a pókoktól. Nagyon, ha meglátok egyet, akkor egy kellemes pánikrohamot tudok produkálni. Tehát az állatkertben messziről kerülöm a rovarrészleget.
Én képes vagyok elfogadni, hogy valakinek nem tetszik egy ilyen felvonulás, nem beszélem rá, hogy "demárrpedigeljössz!". Elfogadom, hogy vannak más vélemények és hozzáállások az enyémen kívül. Úgy gondolom, hogy addig, amíg ezzel nem bántok senkit lelkileg vagy akár fizikálisan, akkor nincsen baj.
De azt is gondolom, hogy ez pl. egy évben egyszer van és semmi botrányos nincsen benne, ahogyan mondjuk egy kurvák és kamionosok partiban sincs (bár az én ízlésemtől nagyon távol áll). Nekem nem tetszik, aznap nem megyek oda ééés ennyi.
Igenis kell, hogy ebben a szűklátókörű, hihetetlenül önző országban legyenek ilyen napok. Kell, hogy a szélesebb közönség is lássa, hogy (vigyázat, közhely következik!, de máshogyan most nem tudom kifejezni magam, fáradt vagyok nagyon.) ők is éppolyan emberek mint mindenki, halálugyanolyan problémákkal. Nem tudok mit kezdeni azzal a baromsággal, amit kb. minden ostoba hangoztat, hogy "mermivanharámmásznak"... Tessék?! Egyébként jól vagy? Szerintem a nőket pl. naponta százszor több atrocitás éri, legyen az kedves udvarlás (még elmegy), elnyűtt csajozós duma vagy az olyan alpári megnyilvánulás, hogy "hé, de jó segged van, én olcsó dohányt viszek, ahhoz le kell hajolni!". (igen, ezt épp tegnap sikerült előadnia egy talpig úriembernek, majd demonstratíve hosszan válogatott a köteg húszezresben, ezzel "igazán" lenyűgözve) anyád...! Arról már nem is beszélve, hogy nem láttam még szórakozóhelyen azt, hogy férfiakat zaklatnának. Nem vagyok vérfeminista, harcos sötétzöld vagy elvakult jogvédő. Csak szeretném, ha mindennek és mindenkinek meglenne a helye, a lehetősége arra, hogy megvalósítsa azt, amit szeretne és ha az emberek képesek lennének elfogadni egymást. Direkt nem használtam a "másság" szót, nekem visszatetsző. Nem mások. Emberek.
Kissé hosszasra sikerült, elnézést. Tetszett a többi írásodhoz hasonlóan. Remélem nem lesz címlapos, nem szeretem ha elszabadulnak az indulatok és csak fröcsög mindenki érdemi mondandó nélkül.
A Moszkvánál található KFC-ben kaptam ezt a blokkot:Mitől érdekes ez?Ez a része izgi:A kisebb elgépelés ellenére tisztán dekódolható, hogy én itt titkos adatgyűjtés áldozata lettem, amennyiben rögzítették a koromat és a létszámomat ("1Ember Fefri 25-30Eves"). Amivel…..
Elisabetta 2011.03.16 06:14:50
ha megengeditek, akkor még így kissé megkésve hozzászólnék a mettől-meddig tart nyitva valami témájához. van "szerencsém" egy igen frekventált helyen lévő i.....o-ban dolgozni az utóbbi két hónapban. kényszermegoldás. úgy gondolom mindent megteszek a vásárlókért, kedves, segítőkész, udvarias vagyok és a visszajelzésekből is ezt szűröm le. 09-20-ig vagyunk nyitva a hét minden napján. tőlünk 100(!) méterre működik egy r...y (valójában egy hálózat) hajnali 04:30-18-ig tehát a korán munkába indulók is éppúgy megtalálják az általunk nyújtott összes szolgáltatást, mint a későbbi ráérősebb lottózók, kávézók, vásárlók, akik hozzánk térnek be. ennek ellenére, mikor 7-kor ott vagyok és a nyitással, kipakolással, terminálokkal, remittendával bajlódom, akkor is sokan elküldenek a halál f...ára, hogy miért nem tudok nekik csak egy újságot, csak egy buszjegyet, csak egy üdítőt kiadni. ugyanez este 8 után. és nem, nem vagyok egy picsa, aki ilyenkor érzi a "hatalmat" mert ha tudok, akkor kiadok még ezt-azt de kasszazárás után nem tudok 20ezerből visszaadni, ahogyan nyitás után sem. és nem, nem azok szoktak felháborodni, akik a beteg nagynénjükhöz rohannának vagy épp életfontos tárgyalásra/vizsgára igyekeznének hanem azok, akik ebben a 11órás intervallumban bármikor betérhetnének. viszont általában a jólszituált, iskolázottnak tűnő vevők azok, akik képtelenek megérteni, hogy ha kiadtam egy adott cigarettát (pl kék pall mall), akkor nem genyóságból nem cserélem ki sárgára, ha ő meggondolta magát. egy ár ez igez. de más kód és nem én találom ki ezeket. ahogyan azt sem, hogy bizonyos lottófajtákat nem lehet sztornózni, központilag sem mert pl 5percenként húzzák, ergo lehetetlen. és nem én vagyok a lapkiadó, nem rajtam múlik, hogy az ő kedvenc magazinja nem érkezett meg. ahogyan azt sem fizeti meg nekem senki, hogy én már 7től ott vagyok és legkorábban 9kor indulok el haza. az nem munkaidő.
ez eléggé keserűre sikeredett, elnézéseteket kérem.
annyit szerettem volna mondani, hogy nem feltétlenül a 10-12órát ledolgozó mosolygós alkalmazotton kell levezetni a feszültséget. indokolt esetben rendben van. de nem az ő boltja viszont nagy a felelőssége.
Csecsebecse JLo új videoklipje 2011.03.04 09:29:34
Jennifer Lopez régóta nem jelentkezett új dallal, most viszont itt van az On the Floor - JLo pedig még mindig jól nyomja, nagyszerűen tartja magát...
Elisabetta 2011.03.04 21:43:46
A Vogue Italia februári számában találkozhatunk a gyönyörű Adriana Limával egy hosszú, fekete-fehér fotósorozaton, Vincent Peters fotósnak és Valentina Serra stylistnak köszönhetően. Hola chica!…..
Elisabetta 2011.02.18 15:26:50
zoli voltam Már négy éve 2011.01.19 21:11:00
Ma van a negyedik évfordulója a másnapnak.Négy éve keltem fel azzal, hogy "hú, én tényleg megcsókoltam azt a lányt a HÉV megállóban. Vajon akkor most mi van?". Pont négy éve kezdett el feszíteni az, hogy akkor itt most van valami, ez most talán nem olyan kis habkönnyű…..
Elisabetta 2011.01.21 20:07:26
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
Elisabetta 2010.06.24 06:30:30
nagyon tetszett ez is. az előzőhöz is szerettem volna érdemben hozzászólni de gondoltam várok néhány napot, míg elcsitul a "visszaerdélytmagyarok" kommentáradata, lecsúsztam de ez legyen a legnagyobb bajom:)

ebben az tetszett különösen, hogy gyerektelenül (nekem sincsen csak 25éves leszek, nem okoskodom nagyon, mindössze egy kutyát - nem is kutya EGY MOPSZ!!!:)- nevelek) is tudsz különbséget tenni a dackorszakos hiszti és a valódi szív- vagy világfájdalom között. sok esetben nehéz. nekem eddig csak a testvéremmel van tapasztalatom. 20éves de a mai napig olyan hisztiket tud csapni, hogy a 7világ a csodájára jár.:) tényleg. én meg sajnos a magamban gyűjtögetős és nagyritkánkitörő típus vagyok. számomra világos volt (rendben, nem emlékszem mindenre), hogy nem azért nem kaphatok meg valamit mert a szüleim nem akarják. anyukám pontosan elmagyarázta, hogy épp mire van keret, meddig nyújtózhatunk. nem voltam egy könyörgős fajta. egyetlen igazi világfájdalmamra emlékszem: már nagyobbacska voltam, mikor a tesómmal együtt "kempingeztünk" (mint minden nyáron) a kertünkben. csodálatos kutyáink voltak, egy németjuhász és egy rottweiler a legszebbek-legokosabbak, akiket valaha láttam. mi a sátorban alszunk/élünk kis világunkban és a mi Benedekünk (a roti) mindig úgy vigyázott ránk, hogy a sátor fél oldala bedőlt mert rajta feküdt:) egyetlen egyszer nem húztuk be a szúnyoghálót (persze nem mintha akadály lett volna bármelyiküknek) és akkor kilopta Az oroszlánomat... kb egy 15centis plüss, de nagyon szép, sörényes miegymás, azt hiszem még 5évesen kaptam. visszamegyünk és sehol... anya találta meg később valamelyik bokor alatt. sárosan, formátlanul. akkor teljesen meghasonlottam mert Ő volt az igazi plüss de egyszersmind hogyan is haragudhattam volna Benedekre és Boldizsárra? anya megoldotta persze, kimosta kézzel, megvarrta és azóta is itt díszeleg a polcon:)

de iszonyatosan belémégett egy kép pl. anyukám mesélte egyszer, hogy mikor velem várandós volt, akkor ősszel a kertünkben végre érett körte. iszonyatosan kívánta a körtét. de magas volt a fa és az alsóbb ágakról lepotyogott rohadtan. és csak a magasban fenn látta a szép zöld (félig éretten szeretjük:)) tökéletes darabokat, amiket nem kapott meg. annyira bennem van a vágyakozás és az a borzalmasan rossz érzés (nem tudom definiálni), hogy anyukám azt nem kaphatta meg.

persze ez nem kapcsolódik a poszthoz csak annyiban esetleg, hogy a gyereknek (pl nekem is) nagy kínlódás volt rájönni arra, hogy akarja, szeretné megadni a szülő de akkor és ott nem tudja. viszont amit lehet azt mindenképpen. okosan. egy újságot ilyen esetben pl. mindenképpen. a nyolszázadik barbiet akkor sem, ha a földhöz veri magát. de ez megint nevelés kérdése.
és igen, vannak alapból hisztis gyerekek és nyugodtabbak.
elég a szószaporításból, aki érti érti, aki meg nem.... az nem:)
A Chopard Ékszerház 150 éves fennállásának alkalmából hétfőn este nagyszabású partyt tartottak. Az estélyen megjelent többek között a Hilton család, Lindsay Lohan, Kate Beckinsale... nézzük, ki miben próbált elkápráztatni minket. Kate Beckinsale görög istennős, halvány…..
Elisabetta 2010.05.19 16:56:11
Paris szinte mindig mindenhol pontosan ugyanúgy pózol, nem értem:
damncoolpics.blogspot.com/2010/04/paris-hilton-impressed-with-her-body.html
Bár különösebben nem is érdekel csak épp a minap láttam ezt az összeállítást és azonnal feltűnt, hogy itt is szerepel ilyen kép.
Az orosz Elle áprilisi számához Vika Damaronak modell-t Slava Philippov fotózta kutyusok társaságában. Hasonló, kutyás-modelles képsort már láthattunk korábban (itt), akkor Karolin Wolter pózolt a német Vogue-ban. Mindkét fotósorozat a "Best Friends" címet kapta. És…..
A Vogue Paris áprilisi számában Natasha Poly egy tevével barátkozik. A fotósok Inez Van Lamsweerde és Vinoodh Matadin voltak, a sorozat a "Natasha Grófnő" címet kapta. ..
Múlt héten folytatásos tele regény formában megkezdtük a feltárását azoknak a bosszúságoknak, amelyek bár a vérlázító, a legbékésebb embereket is vérnyúllá változtató bűnökhöz képest bágátelnek mondhatók, ezáltal külön posztot nem érdemelnek, de szó…..
Elisabetta 2010.03.22 23:32:14
- Mit érdemel az a női (férfi?) táska, melynek sok praktikus zsebe van, de amelyek napokon belül kilyukadnak? Egy egész tollkollekciót és hajcsatok tömegék hordom magamnál naponta, a bélés és a bőr közé becsusszanva, szinte hozzáférhetetlenül. Igen, megvarrtam, kiszakad újra. Nem, nem kínaiban vásároltam a táskákat.
- Mit érdemel az a harisnyazokni (ami tudom, hogy a legkevésbé sem esztétikus viszont praktikus találmány), amiből néhány minduntalan lecsúszik és a bokádnál harmonikázik?
- Mit érdemel az a melltartópánt, ami mindig a legrosszabbkor akad ki?
- Mit érdemel az a gallér, amit mindig a táska vállpántja alá sikerül begyűrni?
- Mit érdemel az a hosszú télikabát (szerencsére a szezonnak vége, látni sem akarom legkorábban novemberig), amelynek a szárnyai szélben a legjegesebb útszakaszon akadnak a lábaid közé, ezzel is megnehezítve a járást, talpon maradást?
- Mit érdemel az a gumikesztyű (bár ez nem ruhadarab), ami mindent átereszt (hypo, hideg zsíroldó, hajfesték) a levegőn kívül?
- Mit érdemel az 'nem gyűrődő'-nek eladott blúz, ami 5percnyi kosztümkabát viselés után olyan, mintha egy dán dog majszolta volna?
- Mit érdemel az a valaki, aki kitalálta, hogy egy kosztümnadrág csakis magasan szabott derekú lehet?
- Mit érdemel a kesztyű, amiben fázik a kezem ugyanúgy és hozzá még érzéketlen is, elősegítve ezzel zsepik és egyebek észrevétlen kirántását a zsebből?
A kezdeti pletykákkal ellentétben, a kis két ablakos Andrássy úti üzlethelyiségbe valószínűleg nem valami high-fashion márka költözik, hanem egy olyan bolt nyílik a Vertu mellett, ami inkább a férfiak kiegészítők felöli igényeit és vágyait elégíti ki, az autósport…..
Azt nem lehet állítani, hogy Stella McCartney szabadon engedte volna a fantáziáját az őszi/téli kollekció megtervezésénél. Unalom felsőfokon! Nem állítom, hogy rosszak a ruhák, egészen csinosak is, de szinte nincs olyan darab, amit ne láttunk volna már. És ha már a ruhák…..
Lady Gaga a Q magazin címlapján, majd magában az újságban is topless fotókon pózol, ahol néha még a mellbimbója is kivillan a nyakláncok, illetve a keze takarásából. Nem ez az első képsor, ahol Gaga hiányos öltözékben látható, feltételezem, nem is az utolsó. Amit viszont nem…..
Megjelent Lady Gaga új videoklipje, a Bad Romance című számhoz készítették. A zene nekem elég megkapó, egyszerű kis dallam, ami belemászik az ember fülébe és egész nap azt dudorássza... A videoklip itt-ott picit szürreális, de legalább a "hordhatatlannak"…..
Elisabetta 2009.11.13 01:36:16
Elisabetta 2009.11.13 01:44:37
A Quiksilver elsősorban a sportosabb öltözéket kedvelő hölgyek igényeit szolgálja ki. Nem lesz ez másképp az idei őszi/téli időszakban sem, bár a kollekcióra erős hatást gyakorolt a grunge stílus is (kissé kinyúlt hatást keltő kötött pulcsik, rojtos szárú farmernadrágok,…..
Marc Jacobs és kedvese, Lorenzo Martone eljegyezték egymást (hogy ki kérte meg a másik kezét, azt sajnos nem tudom). Az esküvő időpontját egyelőre még nem tűzték ki.  ..
Emlékeztek még? Tavaly készítettem egy bejegyzést mindenféle cipzáras kiegészítőkről. Köztük volt egy virágot formázó bross is.Ezen(?) felbuzdulva Faith Gunn is készített magának egy hasonlót - véleményem szerint szebbet, mint az eredeti :)(És ne feledjétek, ha nektek is van…..