Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v.miki

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van rögtön a speciális otthoni munkát kínáló hírdetések.Néhány hírdetési forma:Legális vállalkozásunk otthoni munkaajánlatai fő,mellékállásban kismamák,nagymamák,diákok,munkanélküliek részére folyamatosan.Szerelések,papírmunkák,pc-s feladatok stb.Napi bér 5 ezer…..
v.miki 2008.06.27 02:42:10
Kedves „Manó” (2008.04.25.) és „Németh Mária Edit” (2008.04.25.) és mindenkinek!
Szerencsére nincs nagy tapasztalatom az átverésekről!
Egyetértek azzal, hogy nehéz megbízható internetes munkát találni, hiszen elég jól kidolgozzák módszereiket, azok, akik csalni szeretnének és hitelesnek tűnik minden!
Az internetes munkánál pedig nehézkes a személyes utána járás, a távolságok miatt!
És nem biztos, hogy csak "szakértők" kiváltsága a távmunka!
Egy dolgot szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni sohasem: munka nélkül semmiért nem fizetnek sehol, kifizethető pénz pedig csak akkor keletkezik, ha van bevétel!
Pl. a reklámolvasós munka is munkát igényel, a pénzt pedig a reklámot megrendelő fizeti be.
Más kérdés, hogy az olyan reklámot meddig rendelik meg, ami után nem lesz eladás, de ez a feladó gondja!
Szerintem azonnal el kell utasítani a „roppant kedvező” ajánlatot, amikor „csekély” összegért hajlandó csak felkínálója elárulni, miről is van szó és csak újabb befizetés után „csepeg” az infó!
Ellenben nem szabad feltétlen rosszra gondolni, ha a teljes ajánlatot megismerhetjük, meggyőződhetünk valóságáról, és kiderül, hogy fizetni való is van a dologban! Hiszen „ingyen” semmi nincs, de ha megismerünk egy dolgot, már ki tudjuk számolni, megéri-e ez nekünk!
Nem szabad „bedőlni” annak sem ha, azért sürgetnek bennünket lépésre, nehogy mások hamarabb „lenyúlják” a munkát! Ez intő jel lehet!
Az mlm módszerrel működő üzletek sajnos valóban le vannak járatva, de ez nem feltétlen a módszer hibája, talán inkább az adott rendszer felépítése okolható!
Piramisnak is nevezik, azonban gondoljunk csak bele, van-e olyan cég vagy vállalkozási forma, amely nem piramis elméleten alapul? Mindenütt vannak a melósok, kevesebb kis vezető, még kevesebb középvezető, majd igazgatók és általában 1 személy ül a csúcson!
Az említett mlm cég valódi, hiteles, leinformálható céget takar! Rendszere az eddigiektől eltérő és hatékonysága felülmúlja az eddigieket!
Életképességét és legális működését éppen az biztosítja, hogy csak valós vásárlás után fizethető ki a jutalék, nincs un. fejpénz!
De ez mindenféle kereskedelemben így működik!
És mindenhol egyre nehezebb is eladni! De nem biztos, hogy nélkülözhetőek a termékei, hiszen olyasmik vannak, amiket máshol megveszünk, csak lehet más formában!
Más üzletben is veszünk olyan dolgokat, amit addig soha, és megismerve szükségünk lesz rá!
Igaz, nem ígér azonnali gazdagságot, de kis számolással kiderül, hogy később egy stabil szintet biztosít a munka végzőjének!