Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetsab

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub tavaszi tehetség-kutató műsoráról sok mindent el lehet mondani... Többek között azt, hogy névtelen embereknek ad lehetőséget a kibontakozásra, miközben egy részük nem érdemes erre a kiugrási pontra... Az azonban biztos, hogy a zsűri tekintetében nem nagyon nyúl…..
Töpörtyű. Tepertő. Liba. Disznó. Kacsa. Éppen mangalica. Mikor mi jön szembe a hentesnél. (Egyes szerencséseknél meg saját készítésű vaddisznó töpörtyű sül, de erről csak hallottam...) Szóval jöhet bármilyen töpörtyű, azt mind megeszem. Vagy ha marad belőle - esetleg azért mert megehetetlen…..
Bevallom, én kicsit idegenkedem a gondolattól - már ami a temetőbeli kutyasétáltatást és pikniket illeti. A philadelphiai Laurel Hill temetőt igazgató Nick McAllisternek az a furcsa ötlete támadt, hogy a koros sírkövek közt csoportos kutyasétáltatást, kertmozit, csillagnézést és jógát hirdet. Hogy…..
Designed by Freepik Ez egy „Hallelúja!” jellegű poszt azoknak, akik régen követtek, és kíváncsiak a kreatív oldalamra is. Sok-sok év eltelt a blog alapítása óta, és részben magánéleti, részben más elfoglaltságok miatt a blog a perifériára szorult, de soha nem mondtam, hogy…..
Pár héttel ezelőtt merült fel, hogy egy alapítványnak logót kell tervezni, ami mint ismeretes, nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé különféle szubjektív okok miatt, de ha az ember profi, akkor nem nagyon válogathat a megrendelések között. A legfőbb bajom az, hogy sosem…..
tetsab 2019.03.01 17:24:23
Ez a „kleine Fische gute Fische” aprómunka, mégis szeretem a pixeles logókat vektorossá alakítani. Ha még egy-két dolgot le is cserélhetünk benne, hogy még ütősebb legyen, akkor viszont teljes az elégedettség. Ha tetszett, amit láttál, kattints az oldal fejlécében a megfelelő ikonra és kövess be…..
A napokban a bejelentett új családtámogatási rendszertől volt hangos az ország. Részletek ugyan még nem ismertek, de valószínűleg hatalmas összegek fordítódnak a jövőben arra, hogy 3 bevállalt gyerekért különböző támogatásokat lehessen igényelni. A cél egyértelmű: megállítani a lakosság lassú…..
Elon Musk, a Tesla, a SpaceX, a Paypal atyja szerint 10 jel is utal arra, hogy szimulált világban élünk. A részletek a hivatkozás mögött található cikkben vannak összeszedve, de a cáfolat előtt külön kiemelném az egyik gondolatot: Ha nem nyitjuk ki a szekrény ajtaját, akkor is benne vannak a…..
 A januári AVON katalógus is számos trendi meglepetést tartogat:bemutatkoznak az új mark. Tattoo sminkek, amelyek intenzív, tartós, precíz, tetovált hatást kínálnak szemöldökre, ajkakra...
Jöjjön mindenki, aki él és mozog, szombaton a Széchenyi-vágtára!!! Sopron-Brandmajor.Lesz múzeumi gyerekjátszó is! Az akadálypálya leküzdése után lehet majd nyomtatni ilyen szuper emléklapot. Ha XIX. század közepi-végi lapra nyomom (és nem a hófehérre), már-már elhiszem,…..