Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mong1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Erőt, egészséget! 2011.05.02 09:01:00
Több hete országos fókuszban van Gyöngyöspata, az oda kivezényelt rendőrökkel együtt. Azt hinné az ember, hogy ha már reflektorfénybe kerültek, akkor nem szenvednek hiányt semmiben, hiszen nem hiányzik egy újabb blama Pintér Sándoréknak ... A TMRSZ rendőrségi szakszervezet…..
mong1 2011.05.02 09:13:29
A zöldombudsman szerint is jogszerűtlenek a Grupo Miltontelekügyletei, a pátyi képviselő-testület mégis elfogadta a beruházóáltal diktált feltételeket. Sokmilliárd forintos ingatlanpanamárólbeszélnek a helyi civilek. ..
Feri ismét jó hírünket viszi a nagyvilágba: „Egy német könyvkiadó kiadott egy német politikus–politikus német nyelvkönyvet, és ennek a bevezetőjében benne van, hogy eddig sejtettük, hogy a politikusok lódítanak, most már tudjuk is, mert a magyar miniszterelnök ezt…..
Mégis van néhány különbség a két videó között: 1-2 évtizede a szipust hazavitte a rendőr, majd apuci a szégyenérzettől vezérelve jól elpicsázta Alfonz barátunkat. Manapság anyuci tehetetlen, szégyenérzet sehol..
A hazai titkosszolgálatok az elmúlt hetek-hónapok kedvenc sajtótémájává váltak, aminek következtében sorra jelentek meg olyan újságcikkek, hírek és rémhírek, amelyeket olvasván a témához akár csak egy kicsit is értő hírfogyasztó haja az égnek állt és vérnyomása elérte az egészségügyi határértéket.…..
Vastagbőr Mennének 2009.08.27 13:01:00
"Aláírásommal kinyilvánítom és tiltakozom a magyarországi cigányságot ért sorozatos terrortámadások és diszkrimináció miatt, és ezért Magyarországról el kívánok költözni."    Ez a mondat és 150 aláírás állt azon a kérelmen melyet vidéki romák…..
mong1 2009.08.28 07:53:31
@eszkep: Most mit vársz? ez csak "gyerek csíny"
Az eset a mindszenti kompnál történt, az indok pedig: ez a "náczi" rokkant nyugdíjas képes volt rászólni a bodzaszedőkre, mert azok elépofátlankodtak. Bizony, főbenjáró bűn. Néhányszor hasbarúgták, "jutalomból".....
A Bukás után 1 évvel később...Még mindig ugyanazok az arcok, még mindig zuhanórepülésben. Velünk együtt.  ..
Szerencsétlen Rogán. Nem tudom melyik szellemi óriás fejéból pattant ki ez a nagy műanyag tojástartó, de mosolyogni és szánni való a polgármester igyekezete. Gyönyörű propagandafogás, ott volt az egész sajtó, de remélem nem képzeli komolyan, hogy március 15-én este tele lesz…..
mong1 2009.03.13 08:56:22
@jonnglenn: Lecsót? 2 év a tojásér, paradicsom / paprika esetleg valami jó csípős fűszer és már kész is a "vegyi fegyver"... belegondolni se merek...
Ülünk a parlamentben. Az elnök beolvassa, hogy melyik törvényről kell szavazni. Készülsz a szavazásra. Magad elé bambulsz, és ezt látod: "IGEN" "NEM" "TARTÓZKÓDOM" Megnyomod a gombot. És nem sikerül. Elrontod. Nem is csak egyszer. 11-szer! Mindezt 1…..
A progresszív modern baloldal magyarországi pártja elővette a rejtegetett(?) pártállami jellemét, felballagott a Sándor-palotához, becsengetett a Magyar Köztársaság Elnökéhez, majd letolta a nadrágját és odaszart a küszöbre. Aztán fogta az Alkotmányt, és még ki is törölte…..
Kissé csodálkoztam is, hogy miért kell várni ilyen sokat az első Kocsis-botrányig ... A BKV szolgálati járműparkja Renault Lagunákból áll, ezt használta Aba Botond is, Antal Attila pedig saját autóját használta. Nos, Kocsis István, az új BKV elnök egy harmadik utat választott.…..
Vastagbőr A legnagyobb kocka 2008.10.12 17:13:00
Íme Bradster kis játékkuckója, ahol minden nap játszik egy kicsit a World of Warcraft online szerepjátékkal. A srácnak 36 darab előfizetése van és 11 gépen tolja egyszerre a 42 karakterével. Saját klánja van, a "We Are Prepared" melyben a 33 sámán karaktere ott figyel.…..
mong1 2008.10.13 12:10:22
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..